no-foto

Josep Cuní

Biografia

Josep Cuní (Tiana, 1953) es periodista. Ha estat durant set temporades director i presentador del programa Els matins a TV3, pel qual ha rebut diversos guardons i que ha permès convertir la televisió matinal en un mitjà informatiu i d'entreteniment de primer nivell al nostre país. A TV3 també ha dirigit i presentat programes com 8 al dia, L'aventura quotidiana, Coses que passen, La tarda és nostra, A debat i Les notícies amb Josep Cuní, al Canal 33. En l'àmbit radiofònic, ha estat director de programes de Catalunya Ràdio, on va dirigir i presentar durant deu anys el programa Els matins. Després d'una estada de mig any als Estats Units, va dirigir i presentar Els matins amb Josep Cuní durant cinc anys a COMRàdio i durant tres anys a Ona Catalana.

La seva vàlua professional ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Comunicació, amb cinc premis Ondas i amb altres guardons, com dos premis APEI i el Premi al millor professional de la ràdio, entre altres. En el vessant acadèmic, ha estat professor de la UPF i ha dirigit el màster de Periodisme de la Universitat de Columbia de Nova York a l'IL3, de la UB.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Josep Cuní
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos