no-foto

María Jesús Callejo

Biografia

María Jesús Callejo, doctora enginyera agrònoma per l'Universidad Politécnica de Madrid, és professora titular del departament de Química y Tecnología de los Alimentos de la Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos (ETSIAAB-UPM) i pertany al grup d'investigació Mejora Genética de Plantas (UPM). La seva activitat docent es centra en l'àmbit de la enginyeria i la tecnologia alimentària, i la investigadora, en el desenvolupament i el control de qualitat de nous productes derivats dels cereals.

Ha estat guardonada amb diversos premis acadèmics i professionals, com ara el Puratos Great Taste and Wellness Award a la millor comunicació oral (13th Cereal and Bread Congress - Cerworld 21st ICC) l'any 2008, el Premio de Innovación Educativa UPM el 2009 i el segon premi en el concurs universitari d'innovació alimentària Trophelia España el 2010.

En l'actualitat és responsable del Grupo de Panificación de la Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC) i membre del Comité de Métodos de Análisis de Cereales y Productos Derivados.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de María Jesús Callejo
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos