Elsa Punset

Elsa Punset

Biografia

Elsa Punset es va llicenciar en Filosofia i Lletres i és màster en Humanitats per la Universitat d'Oxford, Anglaterra. També és màster en Periodisme per la Universitat Autònoma de Madrid i màster en Educació Secundària per la Universitat Camilo José Cela.

Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, imparteix conferències i dirigeix el Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional, des del qual treballa en l'aplicació de la intel·ligència emocional en els processos de presa de decisions i d'aprenentatge de nens i adults.

És autora de Brúixola per a navegants emocionals (2008), Innocència radical (2009), Una motxilla per a l'univers (2012), editat a catorze països, El lleó jardiner (2012) i El món a les teves mans (2014), així com de la col·lecció de contes infantils protagonitzats per Los Atrevidos, «El taller de emociones», publicada per Beascoa i dirigida a ajudar els nens a conèixer i gestionar les seves pròpies emocions, quelcom imprescindible per créixer feliços.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Bibliotràilers

Vídeos i bibliotràilers de Elsa Punset

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Elsa Punset
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos