Fermín Solís Fotografía cedida por el autor.

Fermín Solís

Biografia

Fermín Solís (Madroñera, 1972) es autor de còmics i il·lustrador. Els seus primers treballs es van publicar als fanzines Subterfuge i Cabezabajo, als quals van seguir obres de major envergadura, d'entre les que destaca el cicle protagonitzat pel seu alter ego Martín Mostaza: Los días más largos (2003; amb el qual va aconseguir el Premi a l'Autor Revelació del Saló del Cómic de Barcelona 2004), El año que vimos nevar (2006) i Mi organismo en obras (2011).

Fermín Solís es va consolidar com un dels grans autors espanyols amb més projecció de futur i internacional amb la publicació de la novel·la gràfica Buñuel en el laberinto de las tortugas (2008), editada originalment en blanc i negre i finalista del Premi Nacional de Cómic. Fora del terreny del còmic, ha escrit i il·lustrat àlbums infantils, com la sèrie «Les colossals aventures del Harry i el Marrac». Els seus llibres s'han traduït i publicat també als Estats Units, Canadà, Alemanya i França.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Fermín Solís
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos