Ferran Adrià (c) Pepo Segura

Ferran Adrià

Biografia

La cuina és, per Ferran Adrià, un llenguatge molt personal mitjançant el qual pot expressar harmonia, felicitat, poesia, complexitat, màgia, humor, provocació i cultura però, sobre tot, creativitat. Des del moment que va decidir deixar de banda el receptari de la nouvelle cuisine, el seu estil va marcar la cuina d'elBulli i va influir als millors xefs de l'època.

La seva cuina avantguardista ha estat guardonada amb infinitat de premis i distincions nacionals i internacionals, entres els que s'inclouen les tres estrelles Michelin, el seu restaurant, elBulli, va ser considerat el millor del món en cinc ocasions. En l'actualitat, Ferran porta a terme diferents projectes a elBullifoundation que busquen unir coneixement i innovació. Un dels més ambiciosos es Sapiens, una metodologia de decodificació de processos, que va des de la creació fins a l'experiència, i que néix de l'anàlisi de la història de cada disciplina amb una perspectiva creativa i evolutiva.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva

Descubre los cursos de Ferran Adrià

Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Product added to wishlist