no-foto

Jordi Basté

Biografia

Jordi Basté (Barcelona, 1965) és el director i presentador d'El món a RAC1, el programa líder de la ràdio en català. Va treballar vint-i-dos anys a Catalunya Ràdio, on va col·laborar en les retransmissions de futbol de Joaquim M. Puyal i s'encarregava de les retransmissions de partits de bàsquet. També hi va presentar La jornada les tardes dels diumenges i el programa esportiu nocturn No ho diguis a ningú.

L'any 2004 va fitxar per RAC1, on, a banda de ser cap d'Esports, va presentar el programa esportiu nocturn Tu diràs. A principis de 2007 va substituir Xavier Bosch al magazín matinal El món a RAC1 i, actualment, els diumenges col·labora a La Vanguardia, on publica el seu dietari setmanal.

Ha guanyat diversos premis en reconeixement de la seva feina a la ràdio, entre els quals destaquen un Protagonistes, un Ondas, un Òmnium de Comunicació i el premi Rei d'Espanya de Periodisme. Ha publicat L'esport als matins de Catalunya Ràdio (La Magrana, 1997), El Barça del canvi. Una cronologia personal (L'esfera dels llibres, 2007), Crisi, mentides i grans oportunitats (Columna, 2009), En efectiu o amb targeta (Columna, 2010), Sapigueu que... (Columna, 2011), i Un home cau (Rosa dels Vents, 2017) amb Marc Artigau.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Jordi Basté
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos