no-foto

Suu

Biografia

La Suu és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades actualment a les xarxes socials. Després de triomfar a través del seu canal de YouTube i d'Instagram, en què ja acumula més de 68.000 seguidors, l'any 2018 va publicar per petició popular el seu esperadíssim primer disc, Natural (Halley Records).

L'èxit assolit s'explica per la seva naturalitat, el seu particular timbre de veu i el seu do innat per a la composició, virtuts que l'han portada a publicar un disc sense filtres en el qual estils com el pop, el reggae o la rumba es barregen amb una força i amb una personalitat inimitables. Els festivals més importants del país ja compten amb ella per a les seves programacions. Fauna o amor és el seu primer llibre, un recull de microrelats i poemes que són un crit a l'amor: a l'amor propi, a l'amor a una parella, a l'amor a un amic... i tots els sentiments que això comporta. Un viatge per diferents etapes, des de l'enamorament més tòxic i nociu fins a l'alliberament de l'amor (amb un mateix o amb segones persones). Hi trobaràs passió, dubtes i molta intensitat.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Suu
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos