J.K. Rowling

J.K. Rowling

Biografia

J.K. Rowling és autora dels set llibres de la famosa sèrie de Harry Potter. Estimada per lectors de tot el món, la sèrie ha venut més de 500 milions d'exemplars, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i ha inspirat vuit pel·lícules d'enorme èxit de taquilla.

Ha escrit també tres volums complementaris amb fins benèfics: : Quidditch a través de los tiempos, Animales fantásticos y dónde encontrarlos (en benefici de Comic Relief i Lumos), i Los cuentos de Beedle el Bardo (en benefici de Lumos), així com el guió inspirat en Animales fantásticos y dónde encontrarlos, la primera d'una sèrie de cinc pel·lícules que escriurà l'autora. També va col·laborar en una obra, Harry Potter y el legado maldito, que va ser estrenada al West End de Londres l'estiu de 2016.

L'any 2012 va crear la plataforma digital Pottermore, on els seus fans poden gaudir de notícies, reportatges i articles, així com de contingut original escrit per J.K. Rowling. Així mateix, ha escrit la novel·la per a adults Una vacant imprevista i, amb el pseudònim de Robert Galbraith, la sèrie de novel·les policíaques protagonitzades per Cormoran Strike.

Ha estat guardonada amb nombrosos premis, entre ells l'Ordre de l'Imperi Britànic per la seva contribució a la literatura infantil i l'Ordre dels Companys d'Honor, l'Ordre de la Legió d'Honor de França i el Premi Hans Christian Andersen.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de J.K. Rowling
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos