Carla Estivill

Carla Estivill

Biografia

Carla Estivill és doctora en ciències i fitoterapeuta.

Entre el 2001 i el 2011 va desenvolupar la seva carrera professional en el sector farmacèutic i I+D, documentació i contingut editorial. El mateix 2011 va rebre el Premi a l'Excel·lència Científica.

El 2012 es va sumar al projecte de la Fundació Estivill del Son com a directora i responsable de recerca. Des de llavors dona suport a la Clínica del Son Estivill en projectes relacionats amb la qualitat del son i els ritmes circadiaris en el rendiment físic dels esportistes i en el benestar emocional i l'estat cognitiu en les persones.

També realitza assessorament a empreses en el desenvolupament de complements naturals i altres serveis i productes que promouen la millora del son.

La divulgació és una part fonamental de la seva feina. És autora de diverses publicacions científiques, ha participat en nombrosos assajos clínics i ha col·laborat com a ponent en congressos i conferències. Reivindica la importància de cuidar el nostre son per aconseguir un envelliment sa, prevenir malalties i gaudir d'una bona salut.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Carla Estivill
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos