no-foto

Noah Gordon

Biografia

Noah Gordon va néixer l'11 de novembre de 1926 a Worcester, Massachusetts, i es va llicenciar en Periodisme i Lletres a la Universitat de Boston. Va fer una intensa tasca d'articulista que el va portar a col·laborar amb The Boston Herald i The Worcester Telegram.

La seva primera novel·la, El rabino, es va publicar l'any 1966, però el reconeixement internacional li va arribar amb El Metge, novel·la que iniciava la saga de la família Cole, completada posteriorment amb Chamán i La Doctora Cole.

El diamant de Jerusalem, El comitè de la mort, El celler i Sam i altres contes d'animals completen el seu gran llegat literari. Va ser un novel·lista de reconegut èxit mundial, el treball del qual va ser premiat a països europeus tals com Alemanya, Itàlia i Espanya, així com als Estats Units. Algun dels temes tractats a les seves novel·les són la medicina a través de la història, l'ètica mèdica, la inquisició i la història de la cultura jueva.

Noah Gordon va morir el 22 de novembre de 2021.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Noah Gordon
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos