La regla mola

Cristina Torrón (Menstruita)
Anna Salvia

Fragmento

Page 4 of 159
background image
Títol original: La regla mola (si sabes cómo funciona)Edición en formato digital: abril del 2021© 2021, Anna Salvia Ribera i Cristina Torrón Villalta© 2021, Penguin Random House Grupo Editorial, S. A. U.Travessera de Gràcia, 47-49. 08021 Barcelona© 2021, Pontus Sánchez, per la traduccióPenguin Random House Grupo Editorial està a favor de la protecció del copyright.El copyright estimula la creativitat, defensa la diversitat en l’àmbit de les idees i el coneixement, promou la lliure expressió i afavoreix una cultura viva. Gràcies per comprar una edició autoritzada d’aquest llibre i per respectar les lleis del copyright en no reproduir, escanejar ni distribuir cap part d’aquesta obra per cap mitjà sense permís. En fer-ho esteu donant suport als autors i permetent que PRHGE continuï publicant llibres per a tots els lectors.Dirigiu-vos a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics,http://www.cedro.org) si necessiteu reproduiralgun fragment d’aquesta obra.ISBN: 978-84-18483-81-3Compost a M. I. Maquetación, S. L.Composició digital: Newcomlab S.L.L.
Page 5 of 159
background image
background image
AGRAÏMENTS:Al Pontus, pel seu talent i generositat. Has fet que aquest llibre brilli!A les nostres editores, la Mireia i l’Ana, per confiar en nosaltres i creure en aquest projecte.A les noies de 5è i 6è de primària que han participat en els meus tallers. Gràcies per tanta dedicació i afecte!A la meva filla Laila, font infinita d’inspiració i coneixement.A la meva filla Nura, perquè es conegui, s’honori i es gaudeixi.Al meu fill Roger, perquè comprengui i acompanyi les dones de la seva vida.
Page 6 of 159
background image
background image
HO
L
A
, SoC EL TEU Ú
TER!
T’acompanyaré al llarg d’aquest llibre per explicar-te tot el que necessites saber per viure la teva primera regla, i totes les que vindran després, amb:
Page 7 of 159
background image

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos