Parla bé, collons

La Incorrecta

Fragmento

Page 6 of 208
background image
Edició en format digital: abril del 2021© 2021, La incorrecta® © 2021, Penguin Random House Grupo Editorial, S. A. U. Travessera de Gràcia, 47-49. 08021 BarcelonaDisseny de portada: La incorrecta® Disseny editorial: La incorrecta® / Júlia Planas Costabella Text: La incorrecta® / Valentina Planas CostabellaPenguin Random House Grupo Editorial està a favor de la protecció del copyright.El copyright estimula la creativitat, defensa la diversitat en l’àmbit de les idees i el coneixement, promou la lliure expressió i afavoreix una cultura viva. Gràcies per comprar una edició autoritzada d’aquest llibre i per respectar les lleis del copyright en no reproduir ni distribuir cap part d’aquesta obra per cap mitjà sense permís. En fer-ho esteu donant suport a les autores i permetent que PRHGE continuï publicant llibres per a tots els lectors.Dirigiu-vos a CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics, http://www.cedro.org) si necessiteu reproduir algun fragment d’aquesta obra.ISBN: 978-84-18318-10-8Composició digital: Newcomlab S.L.L.
Page 7 of 208
background image
A la gent #incorrecta, a les nits sense dormir, al professor de mates que ens va dir que deixéssim d’estudiar, a la gent que sempre ha confiat en nosaltres, als defensors del català, a tots aquells que no entenen què collons fem, a les classes de mecanografia, a les discussions fraternals de les autores, a totes les lingüistes, a la paciència i l’amistat de la Jud, al becari, a la nostra família i als nostres animalets.
Page 8 of 208
background image
background image
El no-pr
òleg
Page 9 of 208
background image
background image
9Estimada La incorrecta,Abans de començar, tinc que confessar us he de confessar que he matat algun, uns quants, molts filòlegs. Sí, ho he fet. És més, per sentir-me menys culpable, des que em vau regalar la vostra samarreta, me la poso sovint a tall de penitència. Sé que el perdó no es compra, però res em consola més que, portant la vostra samarreta posada, al creuar-me amb alguna persona, somrigui ave

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Product added to wishlist