{"sello":"ROSA DELS VENTS","topics":["Audiollibres",false,"Audiollibres de ficci\u00f3 | Audiollibres de literatura contempor\u00e0nia | Literatura contempor\u00e0nia"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Audio","variante":"","publicacion":"2019-09-05","upc":"Sin Upc","autor":"Marta Romagosa","ean13":""}
  • De rebaixa!
  • -5%
La polaroid

La polaroid

i altres relats

ROSA DELS VENTS , setembre 2019
Narrador: Marta Romagosa
Duración: 02 horas 44 minutos

Històries personals entrellaçades, personatges que et sorprendran.

La Polaroid són tretze històries entrellaçades les unes amb les altres a través de personatges tan normals com especials que parlen de l'excepcionalitat de les coses quotidianes i de la universalitat de la intimitat. Contes curts i intensos que no deixaran cap lector indiferent, sagetes que arriben directes al cor per despertar tots els sentits. Després de l'èxit de Tots els noms del desig i de 22 homes i un desig , Marta Romagosa torna a la narrativa catalana amb una nova selecció de relats intimistes, escrits per ser explicats, quasi sempre amb una sorpresa argumental i amb la particular veu narrativa de l'autora.

La Polaroid són tretze històries entrellaçades les unes amb les altres a través de personatges tan normals com especials que parlen de l'excepcionalitat de les coses quotidianes i de la universalitat de la intimitat. Contes curts i intensos que no deixaran cap lector indiferent, sagetes que arriben directes al cor per despertar tots els sentits.

Després de l'èxit de Tots els noms del desig i de 22 homes i un desig, Marta Romagosa torna a la narrativa catalana amb una nova selecció de relats intimistes, escrits per ser explicats, quasi sempre amb una sorpresa argumental i amb la particular veu narrativa de l'autora.

Llegir-ne menys
Tipus d'enquadernació
Audiolibro
Idioma
CA
Data de publicació
05-09-2019
Autor
Marta Romagosa
Editorial
ROSA DELS VENTS
Tipus d'enquadernació
Audiolibro
Idioma
CA
Data de publicació
2019-09-05
Autor
Marta Romagosa
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788417909727
05-09-2019
Marta Romagosa
Marta Romagosa
Veure més
Marta Romagosa
Marta Romagosa Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist