Manifest per als herois de cada dia

Robin Sharma

Fragmento

cap

Missatge personal de Robin Sharma

Aquest llibre tracta de la genialitat, l’honradesa i l’heroisme que hi ha avui dia dins cada cor que batega en el nostre planeta.

Crear aquesta obra per a tu ha estat alhora estimulant, aterridor, inspirador i esgotador.

Escriure Manifest per als herois de cada dia m’ha portat a conèixer llocs diversos dins la meva feina, el meu caràcter i el deure de servir els altres molt més enllà del que fins llavors havia conegut. En acabar-lo no era ni de lluny el mateix home que quan va començar el procés.

Al llarg d’aquestes pàgines descobriràs una filosofia dissenyada per materialitzar les teves millors aptituds, una metodologia revolucionària per crear obres mestres i un flux constant d’idees per tenir una vida plena de bellesa impressionant, felicitat permanent i llibertat espiritual.

En aquest llibre he compartit més de mi mateix que en qualsevol dels llibres anteriors. Revelar aquestes vulnerabilitats ha estat un procés aterridor, però al mateix temps satisfactori. Examinar els nostres defectes de manera objectiva ens ajuda a convertir-los en saviesa, oi que sí? I acceptar el nostre dolor ens permet transformar-lo en fortalesa.

Mentre llegeixes tot el que he viscut, espero de tot cor que aprenguis quins perills s’han d’evitar, com convertir els problemes en victòries i com n’és, de meravellós, que la vida transcorri sempre a favor teu, fins i tot quan no ho sembla.

He escrit Manifest per als herois de cada dia per a tu com si fos el meu últim llibre. Espero i desitjo poder escriure’n molts més. Tanmateix, la vida humana és un viatge precari i ningú no sap què ens oferirà el futur. Així doncs, he donat el millor de mi mateix en aquest manual per aconseguir la màxima productivitat, un rendiment d’elit, la felicitat constant i també per fer un extraordinari servei a la societat.

El meu desig més sincer és que els coneixements que estàs a punt d’adquirir il·luminin les capacitats que dormen dins teu, atiïn el foc perquè creïs la teva obra mestra i t’ajudin a fer realitat la teva màgia personal perquè tinguis la vida que tant desitges. Mentrestant, faràs del nostre món un lloc millor.

Amb amor i respecte,

P. S. Per accedir a tots els models d’aprenentatge, plantilles d’implementació i fitxes estratègiques que s’esmenten en aquest llibre, juntament amb vídeos formatius per aprofundir el teu creixement, visita TheEverydayHeroManifesto.com.

cap

Milers de genis viuen i moren sense ser descoberts, ni per ells mateixos ni per uns altres.

MARK TWAIN

Només aquell que es consagra a una causa, amb tota la seva força i ànima, pot ser un vertader mestre. Per aquest motiu, la mestria ho exigeix tot d’una persona.

ALBERT EINSTEIN

La gent sempre diu que no vaig cedir el meu seient perquè estava cansada, però això no és cert. No estava cansada físicament. No, estava cansada de cedir.

ROSA PARKS

El més fàcil és trencar i destruir. Els herois són els qui signen la pau i construeixen.

NELSON MANDELA

cap-1

1

Manifest per a l’heroi de cada dia que hi ha en tu

«Si no has trobat cap cosa per la qual valgui la pena morir, no mereixes viure», va dir Martin Luther King.

Moriria sense dubtar-ho per defensar la idea que ets una gran persona.

Seria capaç de rebre un tret per defensar el concepte que estàs destinat a fer obres meravelloses, viure esdeveniments sorprenents i conèixer l’univers secret de la mestria, poblat per les ànimes avançades que van viure abans que nosaltres.

Com a ciutadà de la Terra has estat cridat a aprofitar el teu primitiu poder per fer coses sorprenents, aconseguir avenços impressionants i enriquir la vida dels teus germans i germanes, amb els quals cuides el planeta.

Crec que tot això és veritat. No importa on t’hagin posat les mans de la naturalesa, el teu passat no ha de dictar el teu futur. El futur sempre el podem transformar en alguna cosa millor que el present. Ets humà. I els humans som capaços de fer-ho.

Sí, tenim colors, mesures, sexes, religions, nacionalitats i formes de ser diferents. Nelson Mandela, Harriet Tubman, Mahatma Gandhi, Florence Nightingale i Oskar Schindler són herois del nivell més alt. Però aquells que tenen una vida més tranquil·la —que ensenyen a les escoles o treballen en restaurants, escriuen poesia o emprenen els seus propis projectes, es dediquen a fer pa o crien els seus fills a casa; els que ajuden en les comunitats, com els serveis d’emergències, els bombers i els treballadors humanitaris— també poden ser dignes de ser anomenats «herois». Moltes d’aquestes bones persones fan feines difícils, amb el noble propòsit de fer-les bé. Treballen amb un somriure a la cara. I el cor ple de bondat.

Em sento humil quan la meva vida es creua amb la d’aquests éssers humans. De veritat. N’aprenc, d’ells, m’inspiren i, d’alguna manera, quan els conec, em transformo.

Són herois de cada dia. Les anomenades «persones corrents» que es comporten de manera virtuosa i honrada.

I així, amb un respecte sincer per tot el potencial que portes a dins i que desitja expressar-se, en emprendre el nostre viatge junts, aquestes paraules flueixen igual que els meus ànims per a tu:

A partir d’avui, esforça’t per recordar l’ànima sublim, el valent guerrer i el creador invencible que la teva saviesa natural et demana que siguis.

Les tribulacions del teu passat, que amb gran habilitat han servit per reinventar-te i convertir-te en algú més fort, més conscient de les capacitats que et fan especial i més agraït pels beneficis fonamentals d’una vida viscuda en plenitud: bona salut, una família feliç, una feina que t’omple i un cor ple d’esperança. Aquestes dificultats aparents han estat en realitat els esglaons de les teves victòries actuals i futures.

Els antics límits que t’han encadenat i els «fracassos» que t’han perjudicat han estat necessaris perquè la teva mestria es materialitzés. Totes les coses passen en benefici teu. En realitat, ets afortunat.

Oh, sí, tant si ho admets com si no, ets un lleó, no una ovella. Un líder, no una víctima. Una persona digna d’èxits excepcionals, aventures edificants, satisfacció magistral i amb una autoestima que amb el temps augmenta de manera vertiginosa fins a convertir-se en una reserva d’amor propi que res ni ningú no pot vèncer.

Ets una poderosa força de la naturalesa i un productor dinàmic, no una víctima letàrgica, atrapada en un món de mediocritat degradant, qu

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos