• De rebaixa!
Una forta abraçada

Una forta abraçada

ROSA DELS VENTS , maig 2020

«Després de passar 645 dies tancat he decidit compartir el meu dia a dia a la presó, on m'he adonat de l'enorme valor d'una forta abraçada.»

Sandro Rosell

Moltes persones a qui estimo i que m'estimen m'han desaconsellat publicar aquest llibre. Un llibre escrit en present, dia a dia, i per ordre cronològic. He volgut deixar testimoni de les experiències, les reflexions, els pensaments, els somnis i els malsons que vaig tenir durant 645 dies i nits a la presó, i parlar de les persones,... Llegir-ne més

Moltes persones a qui estimo i que m'estimen m'han desaconsellat publicar aquest llibre. Un llibre escrit en present, dia a dia, i per ordre cronològic. He volgut deixar testimoni de les experiències, les reflexions, els pensaments, els somnis i els malsons que vaig tenir durant 645 dies i nits a la presó, i parlar de les persones, innocents o culpables, amb qui vaig compartir els gairebé dos pitjors anys de la meva vida i en qui em vaig recolzar per passar els moments de més feblesa personal.

El títol del llibre descriu, simplement, allò que més anheles dins la presó quan et priven de llibertat. No hi ha res que necessitis més que... una forta abraçada.

Llegir-ne menys
Col·lecció
Divulgació
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2020-05-28
Autor
Sandro Rosell
Editorial
ROSA DELS VENTS
Col·lecció
Divulgació
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2020-05-28
Autor
Sandro Rosell
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788417909369
2020-05-28
No hi han ressenyes
Sandro Rosell
Sandro Rosell
Veure més
Sandro Rosell (Barcelona, 1964) és llicenciat en ciències empresarials i MBA per ESADE. Ha dedicat gran part de la seva carrera professional al món de l'esport. Va formar part del departament de màrqueting... Llegir-ne més

Sandro Rosell (Barcelona, 1964) és llicenciat en ciències empresarials i MBA per ESADE. Ha dedicat gran part de la seva carrera professional al món de l'esport. Va formar part del departament de màrqueting internacional del COOB'92, Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona'92. Posteriorment, i fins al 1996, va treballar per la multinacional suïssa ISL, l'agència del CIO i quasi totes les federacions internacionals esportives. Des del 1996 i fins al 2002 va treballar a Nike com a director de màrqueting esportiu a Espanya i a Portugal fins que es va traslladar al Brasil per dirigir les inversions esportives de la marca a l'Amèrica llatina. En acabar la seva feina a Nike, va decidir tornar a Barcelona per fundar la seva pròpia empresa de màrqueting esportiu, BSM. Entre el 2003 i el 2005, Rosell va ser vicepresident esportiu del FC Barcelona. L'any 2010 es va presentar a les eleccions per a la presidència del club, eleccions que va guanyar passant a ser el president del Barça més votat de la història. El 2014 va reprendre la seva activitat empresarial amb el parèntesi dels quasi bé dos anys que va estar tancat injustament en presó preventiva, des del 2017 fins al 2019.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist