• De rebaixa!
Homenatge a Catalunya (adaptació...

Homenatge a Catalunya (adaptació gràfica)

Una adaptació gràfica i actualitzada de la gran obra de George Orwell, Homenatge a Catalunya.

Sens dubte, Homenatge a Catalunya , el cèlebre assaig de George Orwell sobre la Guerra Civil espanyola, és una obra imprescindible per conèixer què va passar en aquell esdeveniment clau del segle XX, que l'escriptor va viure en primera persona, primer com a soldat ras i més endavant com a oficial. Ara que s'han complert vuitanta anys de... Llegir-ne més

Sens dubte, Homenatge a Catalunya, el cèlebre assaig de George Orwell sobre la Guerra Civil espanyola, és una obra imprescindible per conèixer què va passar en aquell esdeveniment clau del segle XX, que l'escriptor va viure en primera persona, primer com a soldat ras i més endavant com a oficial.

Ara que s'han complert vuitanta anys de la primera edició d'aquesta obra, Jordi de Miguel i Andrea Lucio n'han fet una adaptació en forma de còmic. La novel·la gràfica d'Homenatge a Catalunya és un tribut a un dels llibres més importants del segle XX i presenta alguns dels escenaris de la Barcelona d'Orwell des d'una perspectiva periodística i moderna. S'aconsegueix així una sensació de joc entre passat i present que converteix l'experiència d'Orwell en un mirall en el qual es reflecteix una Barcelona extremament polititzada.

Es tracta d'una versió gràfica que viatja al present, i que, amb un toc periodístic, recupera un text imprescindible per entendre la Guerra Civil espanyola narrada des del punt de vista de l'autor.

La crítica n'ha dit...
«Un retrat immillorable dels rumors, les sospites i la traïció d'una guerra civil.»
Antony Beevor

Llegir-ne menys
Col·lecció
Divulgació
Pàgines
0
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook diseño fijo
Idioma
CA
Data de publicació
2019-03-21
Autor
George Orwell
Editorial
ROSA DELS VENTS
Col·lecció
Divulgació
Pàgines
0
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook diseño fijo
Idioma
CA
Data de publicació
2019-03-21
Autor
George Orwell
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788417627539
2019-03-21
No hi han ressenyes
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist