• De rebaixa!
El barbes de Barcelona

El barbes de Barcelona

CALIGRAMA , maig 2020

D'un català se'n recorden.

Acabada la guerra civil espanyola, un personatge anomenat Enric Castany, protagonista de la novel·la i pistoler, mata a sang freda a un feixista espanyol i a tres nazis alemanys en un cafè de Barcelona. Després d'això fuig a França i, amb l'ajuda d'uns maquis, arriba a contactar amb la resistència francesa. S'amaga, però sense deixar de... Llegir-ne més

Acabada la guerra civil espanyola, un personatge anomenat Enric Castany, protagonista de la novel·la i pistoler, mata a sang freda a un feixista espanyol i a tres nazis alemanys en un cafè de Barcelona. Després d'això fuig a França i, amb l'ajuda d'uns maquis, arriba a contactar amb la resistència francesa. S'amaga, però sense deixar de lluitar contra el feixisme i d'actuar en les accions de la resistència.

Durant tota la història es va movent per diferents escenaris, on s'acostuma sense cap problema al risc de ser descobert, tot esquivant aquest perill, amb un estil que el caracteritza.

Llegir-ne menys
Col·lecció
CALIGRAMA
Pàgines
144
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
2020-05-01
Autor
Robert Berl
Editorial
CALIGRAMA
Col·lecció
CALIGRAMA
Pàgines
144
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
2020-05-01
Autor
Robert Berl
Editorial
CALIGRAMA
9788418152184
2020-05-01
Robert Berl
Robert Berl
Veure més
Robert Berl , escriptor i músic, ha dedicat part del seu temps a escriure llibres de gènere negre, ciència ficció i intriga. És voluntari en acció col·lectiva, on treballa en el foment i la defensa del benestar de... Llegir-ne més

Robert Berl, escriptor i músic, ha dedicat part del seu temps a escriure llibres de gènere negre, ciència ficció i intriga. És voluntari en acció col·lectiva, on treballa en el foment i la defensa del benestar de gent afectada d'exclusió social.

El 2018 va editar el seu primer llibre, El Club de los Dock's i el 2008 va registrar un LP titulat Nebrony NbY. L'any 2011, la seva obstinació el va portar a crear un projecte denominat World National Art's i una brúixola artística, NeedleHelp, amb la finalitat d'idear un recolzament a l'artista.

Nascut a Girona l'any 1975, és un amant de l'art i pensa que «les paraules condueixen al passeig, pel laberint, on s'ajunten amb d'altres per formar la base que cura l'esgarrinxada i trenca el silenci.»

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist