• De rebaixa!
La primera estrella del vespre

La primera estrella del vespre

ROSA DELS VENTS , abril 2016

El testimoni novel·lat del sofriment i l'esperança de les dones de la família afganesa de l'autora. Unes dones que amb la seva lluita diària, i la intenció de trencar amb les convencions, demostren una fortalesa admirable.

El retorn al seu Afganistan natal, on la Nadia vol trobar la seva cosina Mersal i rendir homenatge a la seva difunta tieta, es convertirà en el descobriment de la història oculta de les dones de la seva família, així com de les seves arrels i d'ella mateixa com a dona. La primera estrella del vespre és un relat de recerques, de... Llegir-ne més

El retorn al seu Afganistan natal, on la Nadia vol trobar la seva cosina Mersal i rendir homenatge a la seva difunta tieta, es convertirà en el descobriment de la història oculta de les dones de la seva família, així com de les seves arrels i d'ella mateixa com a dona.

La primera estrella del vespre és un relat de recerques, de descobriments familiars, de preguntes que havien quedat sense resposta i, sobretot, una història que narra la realitat que viuen les dones en societats tan allunyades de la nostra: la manera que tenen de superar les adversitats i de no quedar-se de braços plegats davant d'un suposat destí inalterable.

Inoblidable, intensa, sincera i emotiva, aquesta és una historia en què el lector se submergirà instintivament en el dia a dia de la societat afganesa, en la vida i en els sentiments d'aquestes dones lluitadores i valentes, i en les aventures de la protagonista, la Nadia Ghulam. Un relat que ens omple d'esperança i deixa empremta.

Llegir-ne menys
Col·lecció
NARRATIVA
Pàgines
272
Traductor
Inmaculada Estany Morros
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2016-04-07
Autor
Javier Diéguez
Nadia Ghulam
Editorial
ROSA DELS VENTS
Col·lecció
NARRATIVA
Pàgines
272
Traductor
Inmaculada Estany Morros
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2016-04-07
Autor
Javier Diéguez
Nadia Ghulam
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788416430444
2016-04-07
Nadia Ghulam
Nadia Ghulam
Veure més
Nadia Ghulam va néixer a Kabul (Afganistan) el 1985. Va patir les conseqüències d'una guerra civil, de la fam i del règim talibà, però se'n va sortir gràcies a l'enginy i al coratge de fent-se passar per un noi... Llegir-ne més

Nadia Ghulam va néixer a Kabul (Afganistan) el 1985. Va patir les conseqüències d'una guerra civil, de la fam i del règim talibà, però se'n va sortir gràcies a l'enginy i al coratge de fent-se passar per un noi durant deu anys per portar així un sou a casa. Mitjançant una ONG va arribar a Catalunya, la seva nova llar. Ara, a la fi, pot fer el que sempre ha desitjat: estudiar i formar-se per ajudar al seu país, i viure la seva llibertat.

La Nadia va voler explicar la seva història, i ho va fer amb la col·laboració de la periodista Agnès Rotger a El secret del meu turbant (Edicions 62, 2010). Aquest llibre, guanyador del Premi Prudenci Bertrana 2010, fou portat al teatre amb el nom de Nadia i sota la direcció de Carles Fernàndez Guia. També ha publicat, amb Joan Soler i Amigó, Contes que em van curar (Columna, 2014), un recull de les històries que la seva mare li explicava a l'hospital mentre va estar ingressada a conseqüència de les ferides produïdes per una bomba.

Llegir-ne menys
Veure més
Javier Diéguez
Javier Diéguez
Veure més
Javier Diéguez (Mollet del Vallés, 1985) és historiador, tot i que ha treballat com a editor i escriptor per diverses editorials espanyoles i llatinoamericanes. Ha publicat textos de política i relacions... Llegir-ne més

Javier Diéguez (Mollet del Vallés, 1985) és historiador, tot i que ha treballat com a editor i escriptor per diverses editorials espanyoles i llatinoamericanes. Ha publicat textos de política i relacions internacionals. La primera estrella del vespre és la seva primera novel·la.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist