{"sello":"LA CAMPANA","topics":["Ci\u00e8ncia, hist\u00f2ria i societat",false,"Literatura LGTBIQ+ | Ci\u00e8ncia i tecnologia | Literatura contempor\u00e0nia"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Fisico","variante":"Tapa blanda","publicacion":"2021-06-03","upc":"Sin Upc","autor":false,"ean13":"9788418226007"}
  • De rebaixa!
  • -5%
La cita

La cita

O la història d'una polla jueva

LA CAMPANA , juny 2021

Una novel·la provocadora i intimista que reflexiona sobre la identitat sexual i la condició humana.

La Sarah, d'origen alemany, acudeix a la consulta del doctor Seligman per sotmetre's a una operació de canvi de sexe. Mentre el cirurgià, que és jueu, li examina la vagina, la Sarah li confessa les seves fantasies sexuals amb Hitler i un robot, i la vergonya que sent per haver nascut a Alemanya. "Quan era jove sempre pensava que l'única manera de superar de debò l'Holocaust era estimar un jueu", confessa al cirurgià. En un monòleg sarcàstic i punyent, la Sarah -des de la llitera del metge- reflexiona sobre la condició humana, el paper de la dona al segle XXI i el seu malestar pel fet d'haver nascut amb un sexe amb el qual no s'identifica. El doctor Seligman es converteix en el confessor silenciós dels seus temors i neguits. Katharina Volckmer debuta com a escriptora amb una... Llegir-ne més

La Sarah, d'origen alemany, acudeix a la consulta del doctor Seligman per sotmetre's a una operació de canvi de sexe. Mentre el cirurgià, que és jueu, li examina la vagina, la Sarah li confessa les seves fantasies sexuals amb Hitler i un robot, i la vergonya que sent per haver nascut a Alemanya. "Quan era jove sempre pensava que l'única manera de superar de debò l'Holocaust era estimar un jueu", confessa al cirurgià.

En un monòleg sarcàstic i punyent, la Sarah -des de la llitera del metge- reflexiona sobre la condició humana, el paper de la dona al segle XXI i el seu malestar pel fet d'haver nascut amb un sexe amb el qual no s'identifica. El doctor Seligman es converteix en el confessor silenciós dels seus temors i neguits.

Katharina Volckmer debuta com a escriptora amb una novel·la provocadora, intimista i hilarant que manté la tensió literària a través d'un discurs sense tabús que pretén fer les paus amb un mateix i amb la història.

Llegir-ne menys
Col·lecció
NARRATIVA
Pàgines
144
Traductor
Imma Falcó García
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
03-06-2021
Autor
Katharina Volckmer
Editorial
LA CAMPANA
Col·lecció
NARRATIVA
Pàgines
144
Traductor
Imma Falcó García
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
2021-06-03
Autor
Katharina Volckmer
Editorial
LA CAMPANA
9788418226007
03-06-2021
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist