{"sello":"LA MAGRANA","topics":["Literatura",false,"Literatura contempor\u00e0nia"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Fisico","variante":"Tapa blanda","publicacion":"2022-01-20","upc":"Sin Upc","autor":false,"ean13":"9788482647845"}
  • De rebaixa!
  • -5%
Geosmina

Geosmina

LA MAGRANA , gener 2022

Debut literari d'una veu intimista i trencadora. Geosmina narra el viatge físic i vital d'una noia que, arran de la mort sobtava de la seva mare, necessita trobar respostes a una infància sense vincles maternals.

La Llúcia, que viu a Irlanda i acaba de deixar-ho amb el Liam, rep la trucada del seu pare: la Blanca, la seva mare, acaba de morir en un accident de cotxe. La tràgica notícia capgira la vida de la Llúcia, que torna a casa, al poble ebrenc de la seva infància, adolescència i primera joventut, on ha d'enfrontar-se no només a la mort de la seva mare, sinó també al seu record i a la relació que tenen totes dues. Quan decideix refer el trajecte cap a Astúries, que tenia previst fer la Blanca abans de morir, la Llúcia no sap que també serà un viatge cap al seu passat. Entre el passat matern i del seu present, la Llúcia es troba amb camins vitals farcits de renúncies, secrets i fugides escampats entre Irlanda, Astúries i la Barcelona dels últims anys de la lluita antifranquista.... Llegir-ne més

La Llúcia, que viu a Irlanda i acaba de deixar-ho amb el Liam, rep la trucada del seu pare: la Blanca, la seva mare, acaba de morir en un accident de cotxe. La tràgica notícia capgira la vida de la Llúcia, que torna a casa, al poble ebrenc de la seva infància, adolescència i primera joventut, on ha d'enfrontar-se no només a la mort de la seva mare, sinó també al seu record i a la relació que tenen totes dues.

Quan decideix refer el trajecte cap a Astúries, que tenia previst fer la Blanca abans de morir, la Llúcia no sap que també serà un viatge cap al seu passat. Entre el passat matern i del seu present, la Llúcia es troba amb camins vitals farcits de renúncies, secrets i fugides escampats entre Irlanda, Astúries i la Barcelona dels últims anys de la lluita antifranquista.

Geosmina és el viatge intimista de la Llúcia, una noia que necessita trobar respostes a una infància sense vincles maternals i a un present on la sensació de desarrelament continua apoderant-se dels àmbits de la seva vida.

Llegir-ne menys
Col·lecció
Les ales esteses
Pàgines
240
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
20-01-2022
Autor
Cinta Farnós
Editorial
LA MAGRANA
Col·lecció
Les ales esteses
Pàgines
240
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
2022-01-20
Autor
Cinta Farnós
Editorial
LA MAGRANA
9788482647845
20-01-2022
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist