• De rebaixa!
Renéixer

Renéixer

CALIGRAMA , novembre 2020

Creus en el destí?

Potser el seu era encaixar aquell calaix que la faria renéixer.

Els personatges acostumen a néixer d’històries, però també hi ha històries que neixen dins d’un personatge. A voltes, tots dos elements es troben i obren una narrativa com la de Renéixer . Feia molt de temps que l'Anna esperava el moment de fer un camí i esdevenir la seva pròpia història. Però no sabia que, un cop trobat el seu camí escrit... Llegir-ne més

Els personatges acostumen a néixer d’històries, però també hi ha històries que neixen dins d’un personatge. A voltes, tots dos elements es troben i obren una narrativa com la de Renéixer. Feia molt de temps que l'Anna esperava el moment de fer un camí i esdevenir la seva pròpia història. Però no sabia que, un cop trobat el seu camí escrit a un diari perdut i oblidat, ella renaixeria de mil maneres, tant humanes com literàries.

La història de l'Anna consisteix en trobar allò perdut i recordar allò oblidat. I tot plegat en una recerca envers ella mateixa nuada amb la recerca de la història d'una altra, en una trama creativa. L'Anna avança sumant peces del mosaic que és ella: contradictòria i autèntica alhora. Ha viscut mitja vida però encara mira cap al futur amb ulls àvids.

Tot comença amb un diari retrobat. I tot s'acaba retrobant en la quotidianitat més bella, ferma i fràgil tot allò que pot generar un nou diari: el valor d’una vida improvisada.

Llegir-ne menys
Col·lecció
CALIGRAMA
Pàgines
222
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2020-11-04
Autor
A. M. Albertus
Editorial
CALIGRAMA
Col·lecció
CALIGRAMA
Pàgines
222
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2020-11-04
Autor
A. M. Albertus
Editorial
CALIGRAMA
9788418435072
2020-11-04
No hi han ressenyes
A. M. Albertus
A. M. Albertus
Veure més
Asunción Mármol Albertus va néixer a Sabadell, Barcelona, el 19 de febrer de 1970. Es considera mare, germana i amiga, per aquest ordre. Amant de les arts i eterna aprenent de la vida. El seu llibre Renéixer és... Llegir-ne més

Asunción Mármol Albertus va néixer a Sabadell, Barcelona, el 19 de febrer de 1970. Es considera mare, germana i amiga, per aquest ordre. Amant de les arts i eterna aprenent de la vida. El seu llibre Renéixer és el resultat d'una introspecció personal, un viatge interior on els sentiments són, alhora, protagonistes i culminació d'un somni.

Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist