{"sello":"SALAMANDRA INFANTIL Y JUVENIL","topics":["C\u00f2mic i novel\u00b7la gr\u00e0fica","Tem\u00e0tiques","C\u00f2mic infantil | A partir de 9 anys | Llibres d'aventures"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Fisico","variante":"Tapa blanda","publicacion":"2018-11-28","upc":"Sin Upc","autor":"Rick Riordan","ean13":"9788416310296"}
  • De rebaixa!
Guia confidencial del Campament...

Guia confidencial del Campament Mestís (Percy Jackson)

Pertany a la sèrie "Percy Jackson"

Vols convertir-te en un expert semidéu grec?
Amb aquesta guia definitiva podràs fer-ho!

Descobreix el Campament Mestís: les seves instal·lacions, les seves activitats diàries..., i fes-te amb informació privilegiada sobre els racons màgics i altres històries d'herois que han fet d'aquest campament casa seva.

Pertany a la sèrie "Percy Jackson"
Estimat Apol·lo, Amb tots els respectes, li comunico que la pel·lícula d'orientació Benvinguts al Campament Mestís no és útil ni edificant, sinó ben bé tot el contrari. Per aquesta raó, els meus amics i jo hem decidit publicar aquest llibre, per que els nouvinguts tinguin una idea exacta de com és la vida aquí. A la Guia confidencial del Campament Mestís oferim una perspectiva privilegiada que els permetrà conèixer a fons les instal·lacions, descobrir com son les cabanes dels déus i obtenir informació sobre espais màgics i explicacions sobre tot tipus d'activitats. Però aquesta guia no només tracta d'edificis, sinó també d'històries d'herois que han fet del Campament Mestís la seva llar, o han passat per ell de camí cap a destins inexplorats. I per últim: pensant que... Llegir-ne més

Estimat Apol·lo,

Amb tots els respectes, li comunico que la pel·lícula d'orientació Benvinguts al Campament Mestís no és útil ni edificant, sinó ben bé tot el contrari. Per aquesta raó, els meus amics i jo hem decidit publicar aquest llibre, per que els nouvinguts tinguin una idea exacta de com és la vida aquí.

A la Guia confidencial del Campament Mestís oferim una perspectiva privilegiada que els permetrà conèixer a fons les instal·lacions, descobrir com son les cabanes dels déus i obtenir informació sobre espais màgics i explicacions sobre tot tipus d'activitats.

Però aquesta guia no només tracta d'edificis, sinó també d'històries d'herois que han fet del Campament Mestís la seva llar, o han passat per ell de camí cap a destins inexplorats.

I per últim: pensant que seria una llàstima que els nouvinguts no poguessis gaudir de la pel·lícula Benvinguts al Campament Mestís, hem intercalat fragments enriquits amb alguns comentaris meus.

Cordialment,

Percy Jackson

Llegir-ne menys
Col·lecció
Salamandra Middle Grade
Pàgines
176
Sèrie-Saga
Percy Jackson
Target d'Edat
A partir de 9 años
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
28-11-2018
Autor
Rick Riordan
Editorial
SALAMANDRA INFANTIL Y JUVENIL
Col·lecció
Salamandra Middle Grade
Pàgines
176
Sèrie-Saga
Percy Jackson
Target d'Edat
A partir de 9 años
Tipus d'enquadernació
Tapa blanda con solapas
Idioma
CA
Data de publicació
2018-11-28
Autor
Rick Riordan
Editorial
SALAMANDRA INFANTIL Y JUVENIL
9788416310296
28-11-2018
Rick Riordan
Rick Riordan
Veure més
Rick Riordan (San Antonio, Estats Units, 1964) és, sens dubte, un dels autors de literatura juvenil més respectats. Professor d'institut, el fulgurant èxit de la sèrie «Percy Jackson i els déus de l'Olimp» va fer... Llegir-ne més

Rick Riordan (San Antonio, Estats Units, 1964) és, sens dubte, un dels autors de literatura juvenil més respectats. Professor d'institut, el fulgurant èxit de la sèrie «Percy Jackson i els déus de l'Olimp» va fer que pogués dedicar-se exclusivament a l'escriptura.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Sèrie

Llibres de la sèrie

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist