La increïble història de... - Un slime gegant

David Walliams

Fragmento

cap

Aquesta història està ambientada a l’illa de Fems. En aquesta illa tan petita, hi viuen uns quants personatges de traca i mocador...

imagen

Us presento en NED. En Ned és un noi intel·ligent i divertit, d’onze anys. Com que les cames no li rutllen des que era un nadó, en Ned fa servir una cadira de rodes per lliscar per Fems.

imagen

La JEMIMA és la germana gran d’en Ned. No hi ha res que li agradi més que jugar males passades al seu germanet.

imagen

ELS PARES D’EN NED: El pare passa tot el dia a alta mar, amb la seva barca. La mare passa tot el dia al mercat de l’illa venent el peix que ha pescat el seu marit.

imagen

SIR WALTER FÚRIA és el director de l’antiga escola d’en Ned, l’Escola per a Infants Repugnants de Fems. És l’antiga escola del noi perquè Sir Walter Fúria l’en va expulsar durant una de les seves famoses enrabiades volcàniques.

imagen

El SR. ÀNSIA és el subdirector de l’Escola per a Infants Repugnants de Fems. De dia i de nit, ansieja el càrrec més elevat, el de director.

imagen

L’EDMUND i l’EDMOND ENVEJA regenten l’única botiga de joguines de l’illa, anomenada l’Imperi dels Enveja. Aquests bessons terribles odien els infants pel simple fet de ser joves, i els encanta foragitar les pobres criatures de la seva botiga enmig d’un mar de llàgrimes.

imagen

MADAME SOLENZIO MANDRA és la professora de piano més gandula del món. La dona cobra uns bons calerons per fer classes de piano als infants. Però el fet és que l’única cosa que fa és estirar-se al sofà i fer pets. ESTREPITOSAMENT.

imagen

El CAPITÀ ORGULL és el responsable del manteniment del parc de l’illa. El parc públic és la nineta dels ulls d’aquest antic oficial de l’exèrcit, fins al punt que no permet que ningú hi posi els peus. I encara menys els petits trapelles, que l’únic que farien seria espatllar-li la gespa tan preciosa.

imagen

En GLEN i la GLENDA GOLAFRE són els propietaris de l’única furgoneta de gelats de l’illa, Gelats Golafre. Això és perquè van foragitar dels carrers tota la competència. Aquest matrimoni són uns lladres que, quan els infants van a pagar el gelat, els pispen les monedes i arrenquen de cop la furgoneta sense donar-los-el. I no només se’ls han quedat els diners, sinó que, a més a més, els molt brètols se’ls cruspeixen el gelat!

La TIETA GRETA AVARÍCIA és la tieta megarica d’en Ned i la Jemima. És la propietària de tota l’illa de Fems. Aquesta dama vella i prepotent viu sola en un castell, al cim d’una muntanya des del qual es veu l’illa sencera. La seva única companyia són més de cent gats, els quals es diuen tots Moix.

imagen

El MOIX GEGANT és el gat més imponent de la tieta Greta. Fa la mida i el pes d’un os, però és infinitament més temible.

I, en darrer lloc, però tant o més important, l’SLIME.

imagen

Oh, i tant, l’Slime també és un ésser viu. Aquesta estranya criatura té el poder de canviar de forma o «transllefiscar-se» en QUALSEVOL i TOTES LES COSES.

Però, un moment, l’Slime és una força del

BÉ o del MAL?

Per saber-ho, caldrà que continueu llegint...

 

El quiosquer RAJ no hi viu, a l’illa de Fems.

imagen

cap

imagen

imagen

L’imagenLIME és un dels grans misteris d’aquest món. Per no dir el més gran. Supera la creació de Stonehenge; se’n riu a la cara, del poder de les Piràmides, i es caga llefiscosament en el Monstre del Llac Ness.

imagen

imagen

imagen

Què és?

On és?

Qui és?

Com és?

I per què és?

imagen

Tots els nens volen saber d’on va sortir l’SLIME. I els adults estan desesperats per conèixer si algun dia tornarà.

 

imagen

Per primera vegada a la història, la llegenda de l’SLIME està a punt de sortir a la llum. Tota ella quedarà desvelada en aquest llibre, que, possiblement, sigui el llibre més important que s’ha escrivit[1] mai.

Alguns experts creuen que l’SLIME es remunta a milers de milions d’anys.

La seva teoria és que quan es va crear la Terra, tot el que hi havia era un mar de SLIME. D’aquest SLIME, en va sortir més SLIME. I d’aquell altre SLIME, en va sortir més SLIME. Aleshores, com és natural, d’aquell altre SLIME, en va sortir encara més SLIME. Va romandre enterrat sota terra durant milers de milions d’anys. Fins ara...

D’altres suggereixen que, a l’albada del temps, un meteorit gegant de SLIME es va estavellar contra la Terra. Amb l’impacte, milers de milions de litres de SLIME van esclatar en l’aire i van cobrir totes les criatures vivents amb un SLIME espès. Això explicaria per què es van extingir els dinosaures. Van ser LLEFISCATS de la capa de la Terra.

Hi ha una altra teoria segons la qual, fa molts anys, uns extraterrestres de bas

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos