La increïble història de... - El monstre supercapgròs

David Walliams

Fragmento

cap-3

Us presento els personatges d’aquesta historia…

imagen

imagen

TRAPELLA

L’heroïna de la nostra història s’ha guanyat aquest sobrenom perquè és una trapella i sempre està fent broma. No se’n pot estar! A la Trapella li encanten els acudits i no hi ha res que li agradi més que fer riure la gent.

imagen

PATATA

És el nen més ganàpia de L’ESCOLA CRUEL. Li falten unes quantes dents, té el nas trencat i una orella que sembla una coliflor. Fa una fila esgarrifosa, però és possible que simplement sigui un gegant amable.

imagen

BESTIOLA

És el nen més menut de l’escola, però segurament també el més dolentot.

imagen

ARTELL

A més de tenir els punys més forts de l’escola, l’Artell també té l’actitud més agressiva.

imagen

ABSURDA

Sembla que visqui en un altre planeta, perquè sempre diu coses d’allò més absurdes.

imagen

FÈTID

A en Fètid li encanta ser el nen més pudent de tota l’escola, i potser del món sencer. Sempre l’acompanya un núvol marró i pestilent.

imagen

BUM

La Bum és la típica nena que sempre vol dir la seva, i quan parla ho fa EN VEU MOLT ALTA!

 

imagen

imagen

DOCTORA DOKTUR

La misteriosa professora de ciències de L’ESCOLA CRUEL té aparença d’ocell, amb els ulls petits i maliciosos, el nas ganxut i una capa que oneja darrere seu com si es tractés d’unes ales. La doctora Doktur causa terror entre els infants. Quan castiguen els alumnes amb ella, ja no tornen a ser mai més com abans.

imagen

GRUNY

L’ajudant del laboratori de la doctora Doktur només parla a base de grunys. «HURRR!». Un gruny vol dir que sí. Dos, que no. Si en fa més de dos, ningú no sap què vol dir. Ni tan sols ell mateix. En Gruny és completament calb, però duu una perruca extraordinària: és un gat coix que es diu Dimoni i que s’arrauleix damunt del seu cap.

imagen

MANEFLA

El sinistre conserge de l’escola és alt i corpulent, amb una barba que li arriba al melic. En Manefla sempre porta un feix de claus gegant penjat del cinturó.

imagen

DIRECTORA DOKTUR

La directora Doktur és la mare de la doctora Doktur. És la directora de l’ESCOLA CRUEL des de temps immemorials, però, estranyament, fa anys que no la veu ningú. Alguns pensen que la directora va desaparèixer misteriosament de l’escola molts anys enrere.

imagen

RÀNCIA

La Rància és l’encarregada del menjador dels vostres pitjors malsons. S’enorgulleix de servir a les criatures uns àpats vomitius.

imagen

SENYORA REMULL

La bibliotecària de l’ESCOLA CRUEL està infinitament més interessada a menjar galetes que no pas en els llibres.

imagen

PROFESSORA PLOF

La Plof és la professora horrible de l’anterior escola de la Trapella. Odia la Trapella amb tota la seva ànima.

imagen

EL BARQUER

El barquer és la figura misteriosa encaputxada que transporta els infants del continent a l’illa volcànica on està situada l’ESCOLA CRUEL.

imagen

DÍGITS

El professor de matemàtiques té una mà metàl·lica de sis dits. En Dígits té onze dígits en total, però es pensa que només en té deu. Per això, quan compta amb els dits per comprovar el resultat d’un problema de matemàtiques, sempre s’equivoca. És una llàstima per als seus pobres alumnes, que no tenen cap possibilitat d’encertar la resposta.

imagen

PROFESSOR NEGRE

El professor d’art té els cabells negres, una barba negra i vesteix totalment de negre. Obliga els alumnes a pintar fent servir només el color negre.

imagen

PROFESSORA BOLA

Els exercicis de la professora d’educació física són tan durs que, en acabar, els alumnes han d’anar directament a la infermeria.

imagen

PROFESSOR BOSC

El barbut professor de geografia gaudeix portant els perills del món exterior a l’interior de l’aula.

imagen

PROFESSORA EMBULL

Fa classe en una llengua inventada per ella mateixa, l’embullià. El problema és que l’embullià és del tot incomprensible. Qualsevol estudiant que faci un examen en embullià està destinat al fracàs.

 

I per últim, però no menys important...

 

imagen

CUCS

Al llardós jardiner de l’escola li diuen «Cucs» perquè sempre en duu uns quants a la butxaca. Gairebé sempre és al seu cobert potinejant i parlant amb els cucs. S’ha passat la vida s

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos