Amanda Black - Escape Book: El secret de la mansió Black

Bárbara Montes
Juan Gómez-Jurado

Fragmento

Page 3 of 96
background image
JUAN GÓMEZ-JURADO BÁRBARA MONTESIl·lustracions de David G. ForésTraducció d’Enric FontvilaEl secret de la mansio Black,
Page 4 of 96
background image
background image
El dia que vaig fer tretze anys vaig rebre una carta misteriosa.Així vaig saber que soc l’hereva d’un culte dedicat a la da Mt que data de l’antic Egipte.I això què significa? Doncs que he de treure de la circulació objectes que podrien ser periosos per a la humanitat.La meva herència comporta certs dons, com ara una força i una velocitat extraordinàries (i això que no soc una superheroïna ni res per l’estil).I per «treure de la circulació» vu dir robar.robar
Page 5 of 96
background image
background image
Per cert, els pares van desaparèixer poc després que jo nasqués, i m’he criat amb la tieta Paula.La tieta Paula m’entrena per desenvolupar al màxim les meves habilitats i ser capaç de superar amb èxit totes les miions.També compto amb l’ajuda d’en Benson, el nostre peculiar majordom, i la de l’Eric, el meu mior amic, un geni dels ordinadors i de la tecnologia en general.socm’ajudes a FUGIR?
L
Page 6 of 96
background image
background image
L’Irma Dagon vol robar el Collaret Dark, el més perillósdel món, ja que aconsegueix manipular la voluntat de lespersones. Si se n’apodera, estem perduts! Sap que és a la Galeria dels Secrets i ha enviat els seus homes a la Mansió Black. Farà tots els possibles i encara més fins a trobar-lo.
Page 7 of 96