• De rebaixa!
El psicoanalista (edició en català...
···

El psicoanalista (edició en català especial pel X aniversari)

EDICIONES B , abril 2015

L'any 2002, John Katzenbach va sorprendre el món amb El psicoanalista, una novel·la d'una qualitat tan excepcional que aconseguí enlairar-lo com a mestre del suspens psicològic. Deu anys més tard es traduïa per primera vegada al català, publicada amb un epíleg de l'autor.

···
« Feliç aniversari, doctor. Benvingut al primer dia de la seva mort. » Així comença l'anònim que rep el psicoanalista Frederick Starks, i que l'obliga a emprar tota la seva astúcia i rapidesa per esbrinar, en quinze dies, qui és l'autor de la missiva amenaçadora que promet fer-li la vida impossible. Si no aconsegueix l'objectiu, haurà... Llegir-ne més

«Feliç aniversari, doctor. Benvingut al primer dia de la seva mort.»

Així comença l'anònim que rep el psicoanalista Frederick Starks, i que l'obliga a emprar tota la seva astúcia i rapidesa per esbrinar, en quinze dies, qui és l'autor de la missiva amenaçadora que promet fer-li la vida impossible. Si no aconsegueix l'objectiu, haurà d'escollir entre suïcidar-se o veure com, un a un, els seus familiars i coneguts moren per obra d'un psicòpata decidit a portar el desig de venjança fins al final.

Ressenya:
«Pocs escriptors semblen entendre les ments criminals tan bé com Katzenbach.»
People

Llegir-ne menys
Col·lecció
LA TRAMA
Pàgines
512
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2015-04-24
Autor
John Katzenbach
Editorial
EDICIONES B
Col·lecció
LA TRAMA
Pàgines
512
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2015-04-24
Autor
John Katzenbach
Editorial
EDICIONES B
9788490190395
2015-04-24
No hi han ressenyes
John Katzenbach
John Katzenbach
Veure més
John Katzenbach és un dels autors de novel·la negra més important del món; moltes de les seves novel·les han estat adaptades al cinema i a la televisió. Té també una llarga trajectòria com a periodista en temes... Llegir-ne més

John Katzenbach és un dels autors de novel·la negra més important del món; moltes de les seves novel·les han estat adaptades al cinema i a la televisió. Té també una llarga trajectòria com a periodista en temes judicials. Després de l'èxit de la seva novel·la El psicoanalista (un milió d'exemplars venuts), la seva seqüela, Jaque al psicoanalista, n'ha venut 150.000 exemplars des de la seva publicació. És autor, a més, de les novel·les La guerra de Hart, Al calor del verano, El hombre equivocado, Historia del loco, Juegos de ingenio, La Sombra, Juicio final, Retrato en sangre, Un final perfecto, El estudiante i Personas desconocidas.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist