• De rebaixa!
La noia del vestit blau

La noia del vestit blau

ROSA DELS VENTS , febrer 2021

Una novel·la de misteri ambientada al Pirineu que ja ha captivat milers de lectors.

La Martina acaba d'arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa, s'hi sent segura. Però tan bon punt s'hi instal·la, s'assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d'identitat desconeguda que va... Llegir-ne més

La Martina acaba d'arribar a Treviu, un poblet de muntanya on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa, s'hi sent segura. Però tan bon punt s'hi instal·la, s'assabenta que han profanat tres tombes al cementiri vell, una de les quals pertany a una noia d'identitat desconeguda que va morir fa més de trenta anys al pont del Malpàs i que tothom recorda com "la noia del vestit blau". Tot indica que es va suïcidar, però la seva mort sempre ha estat un misteri.

Quan la Martina decideix investigar què li va passar a la noia, posa en marxa, sense saber-ho, una sèrie d'esdeveniments que l'endinsaran en una perillosa aventura, i s'haurà d'enfrontar a algú disposat a fer tot el que calgui per evitar que els secrets del passat surtin a la llum.

Una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix el lector en la vida d'aquest petit poble ple de gent entranyable, però també de secrets i de perills.

Llegir-ne menys
Col·lecció
Narrativa Catalana
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2021-02-18
Autor
Laia Vilaseca
Editorial
ROSA DELS VENTS
Col·lecció
Narrativa Catalana
Pàgines
304
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2021-02-18
Autor
Laia Vilaseca
Editorial
ROSA DELS VENTS
9788418033377
2021-02-18
Laia Vilaseca
Laia Vilaseca
Veure més
Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) té formació periodística i ha realitzat diversos cursos de guió i escriptura creativa a la universitat d'UCLA, als Estats Units. Va ser en un d'aquells cursos on va sorgir la seva... Llegir-ne més

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) té formació periodística i ha realitzat diversos cursos de guió i escriptura creativa a la universitat d'UCLA, als Estats Units. Va ser en un d'aquells cursos on va sorgir la seva primera novel·la, El caso Durroway, autopublicada a Amazon. El 2017 va autopublicar la seva segona novel·la, La noia del vestit blau, que es va convertir en un èxit de vendes a la plataforma.

Vilaseca sempre ha estat una apassionada del misteri i de la novel·la negra. Admira escriptors d'estils molts variats, com ara Dashiell Hammett o Raymond Chandler, pel seu estil concís, irònic i directe, però també autores com la britànica P.D. James, d'estil molt més clàssic, o Sue Grafton, que, amb un to més proper i intimista, la va influenciar a l'hora d'escriure La noia del vestit blau.

Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist