{"sello":"LA MAGRANA","topics":["Literatura",false,"Novela negra | Novel\u00b7la negra, misteri i thriller | Literatura contempor\u00e0nia"],"especial_topic":"No hay etiqueta emocional.","edad":"","idioma":"CA","formato":"Ebook","variante":"","publicacion":"2014-10-09","upc":"Sin Upc","autor":"Llort","ean13":""}
  • De rebaixa!
  • -5%
Herències col·laterals

Herències col·laterals

LA MAGRANA , octubre 2014

Llort és un dels autors amb més personalitat del gènere criminal en català, i Herències col·laterals, una novel·la intel·ligent, despietada i plena d’humor negre.

L’advocat Ernest Claramunt ha arribat a un acord amb la Francesca Puigmajor, una velleta de gairebé vuitanta anys: li pagarà una pensió vitalícia i, a canvi, el magnífic pis de l’Eixample on ella viu passarà a ser de la família Claramunt després de la seva mort. Sens dubte, una transacció molt rendible. Llàstima que la vida no respongui mai amb generositat als plans que projectem; que les persones no siguem peces d’un trencaclosques que algú pot muntar a conveniència, i que el passat pugui retornar com una herència col·lateral. Vés amb compte amb el que deixes en herència.

L’advocat Ernest Claramunt ha arribat a un acord amb la Francesca Puigmajor, una velleta de gairebé vuitanta anys: li pagarà una pensió vitalícia i, a canvi, el magnífic pis de l’Eixample on ella viu passarà a ser de la família Claramunt després de la seva mort.

Sens dubte, una transacció molt rendible. Llàstima que la vida no respongui mai amb generositat als plans que projectem; que les persones no siguem peces d’un trencaclosques que algú pot muntar a conveniència, i que el passat pugui retornar com una herència col·lateral.

Vés amb compte amb el que deixes en herència.

Llegir-ne menys
Col·lecció
Otros - La Magrana
Pàgines
208
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
09-10-2014
Autor
Llort
Editorial
LA MAGRANA
Col·lecció
Otros - La Magrana
Pàgines
208
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2014-10-09
Autor
Llort
Editorial
LA MAGRANA
9788482647326
09-10-2014
Lluís Llort (1966) signa les novel·les només com a Llort i alguns llibres com a Lewis York. El 1986 va començar a treballar al diari Avui . De moment encara hi treballa, al mateix diari, tot i l'agonia de la... Llegir-ne més

Lluís Llort (1966) signa les novel·les només com a Llort i alguns llibres com a Lewis York. El 1986 va començar a treballar al diari Avui. De moment encara hi treballa, al mateix diari, tot i l'agonia de la premsa en paper i els canvis d'adreça, de companys, de directors, de programaris d'edició, de propietaris, de capçalera... Ha publicat centenars d'articles, molts d'informació, però la majoria d'opinió, creació o crítica; els últims dotze anys, al suplement Cultura. Des del 1999, ha publicat sis novel·les i vuit títols infantils, ha participat en cinc llibres col·lectius de narracions i ha escrit una vintena de guions per a sèries d'humor. És autor de Si quan et donen per mort un dia tornes (La Magrana, 2012).

Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Novetats

Altres llibres de l'autor

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist