La Isadora Moon i la boda màgica (Grans històries de la Isadora Moon 3)

Harriet Muncaster

Fragmento

IsadoraBodaMagicaCAT-6.xhtml

cap1.jpg

—La tieta Crystal es casa! —va exclamar la mare un matí fred i brillant d’hivern. Va alçar la invitació en forma de floc de neu perquè la veiéssim tots—. Isadora, en seràs una dama d’honor! Amb la Flordemel i la teva cosina Mirabelle!

—Dama d’honor! —vaig cridar. Vaig fet un bot de la cadira i sense voler em va caure el pa torrat a terra—. Mai no he estat dama d’honor! —Vaig començar a saltar i a ballar per la cuina, amb el conillet Pinki fent saltirons darrere meu.

En Pinki era el meu peluix preferit, i la mare li va fer cobrar vida per art de màgia amb la vareta. La mare pot fer coses així perquè és fada.

pag16.jpg

—Hauràs d’anar amb un vestit ben maco —em va explicar la mare, mentre continuava llegint la invitació—. La tieta Crystal es casa amb un follet de l’estiu. Es diu Wren. Oh, serà un casament ben glaçat i florit!

pag17.jpg

—Uf! —va fer el pare, mentre s’abrigava més bé amb la seva capa de vampir—. M’hauré de posar l’armilla de llana. Segur que serà ple de fades de la neu com la tieta Crystal, que sempre ho refreden tot!

estrellas.jpg

Al cap d’uns quants dies, van trucar a la porta de casa. Era un repartidor que ens duia un paquet enorme.

—Ves a saber què és això —va dir la mare, mentre el duia cap a la cuina, on hi havia la meva germaneta Flordemel asseguda a la trona—. Sembla important.

Va agafar unes tisores i va començar a obrir el paquet mentre en sortien tot de núvols de purpurina platejada de glaç.

—Oooh! —va fer la mare, mentre en treia uns vestits preciosos i brillants de color rosa pàl·lid, plens de flocs de neu, flors i pols de fades—. Segur que són per al casament!

pag19.jpg

—Òndia! —vaig exclamar—. Que em puc emprovar el meu?

—I tant, bona idea! —va dir la mare, i em va donar el vestit.

La faldilla cruixia mentre me la posava, i tot al voltant guspirejaven uns flocs de neu minúsculs. Era un vestit molt especial.

—Oh, Isadora! —va dir la mare—. Estàs meravellosament màgica! És una llàstima que el pare no sigui aquí per poder-te veure.

pag20.jpg

El pare és vampir, així que dorm durant el dia i es lleva al vespre per «esmorzar». Per això a casa sempre esmorzem dues vegades.

—Podria deixar-me’l posat fins que es llevi —vaig proposar, molt il·lusionada, però la mare va brandar el cap.

—Per descomptat que no —va dir—. L’hem de guardar en perfectes condicions per al dia del casament. —Va remenar una mica més per dins del paquet i en va treure dues corones de flors i una ampolleta d’una cosa brillant.

pag21.jpg

pag22.jpg

—Fixa’t-hi, pols d’ales de fada! —va exclamar la mare—. Farem que les teves ales de ratpenat quedin ben brillants. I mira això!

Em va donar una de les corones de flors i va posar l’altra al cap de la Flordemel, que immediatament se la va intentar treure amb les seves manetes rodanxones. Em vaig quedar encantada contemplant la corona. N’havien glaçat totes les floretes amb un encanteri de fada glacial i tots els pètals brillaven i espurnejaven amb el sol de la tarda. Me la vaig posar amb molt de compte.

pag22b.jpg

—Esteu precioses! —va sospirar la mare, mirant-nos a la Flordemel i a mi—. Sereu les dames d’honor fades-vampir més boniques que s’hagin vist mai!

pag23.jpg

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos