The Crazy Haacks i la càmera impossible (Sèrie The Crazy Haacks 1)

The Crazy Haacks

Fragmento

cap-1

imagen

—HOLA, SONATS!!!    imagen

—Som-hi, nois! Expliqueu el que gravarem avui —diu la mama amb un somriure mentre controla la càmera.

És possible que, si ets un nen normal, el teu pla de cada dia sigui menjar-te les torrades de l’esmorzar, fer els deures i veure vídeos al YouTube (no necessàriament en aquest ordre). Però a casa no ho som pas, de normals. I com m’agrada que sigui així!

SOM THE CRAZY HAACKS, la família més esbojarrada del món mundial. «Haack» és com ens diem de cognom, i «Crazy»... ja us podeu pensar d’on ve. I encara acabem més tocats del bolet quan hi ha una càmera a prop.

—FAREM EL REPTE DE LES COOKIES! —diu el Mateo. Com que és el germà gran, sempre és el primer a respondre les preguntes de la mama, excepte quan ens demana qui pararà taula, és clar. Llavors, el Mateo toca el dos i ja l’hem vist prou.

imagen

QUINA RÀBIA! El Mateo sempre em passa al davant.

Em moro de ganes de gravar aquest repte. Competirem entre nosaltres a veure qui es cruspeix més galetes en un minut mentre cantem DESPACITO. Sembla molt fàcil, oi? Sobretot si no ho fas tan «a poc a poquet»... A més, som tots uns experts en això dels reptes:

imagen

Aquests són els reptes que hem superat. També tenim una llista TOP SECRET de reptes en què hem fracassat, com quan vam provar de partir una síndria amb el cul. Aquest vídeo NO SORTIRÀ MAI A LA LLUM.

imagen

SI NO ÉS QUE ARRIBEM ALS DEU MILIONS DE SUBSCRIPTORS, ÉS CLAR...

EL REPTE DE LES COOKIES no és el més complicat a què ens hem enfrontat fins ara. Però, per si de cas, i perquè una campiona sempre ha d’estar preparada, fa una setmana que practico i tinc un superplà per guanyar el challenge:

imagen

1) PAS PREVI: Agafar el millor lloc, amb prou espai per poder bellugar els braços. I si pot ser, entre els meus dos germans, després ja veureu per què.

2) PREPARACIÓ: Posar les galetes en fila per poder anar més ràpid a l’hora d’agafar-les. Segur que si les posés en forma de cor quedarien perfectes, però cal ser pràctics!

3) L’HORA DE LA VERITAT: Menjar MOLT de pressa (és clar, com voleu que guanyi, si no?). El Monstre de les Galetes no m’arribarà ni a la sola de les sabates.

4) COP D’EFECTE (també tinc un pla secret, és clar, perquè si no, només amb aquests tres passos no estic GENS segura de poder vèncer): Fer el mico per desconcentrar els meus germans. Si es peten de riure, segur que paren d’endrapar!

5) FI: I la guanyadora és... la

imagen

imagen

YES! Serà divertit, sobretot si el pla em surt bé i guanyo jo. Segur que sí. AQUEST REPTE SEMBLA QUE L’HAGIN FET PENSANT EN MI! Ho tinc tot: m’agraden els reptes, les galetes i cantar. És la combinació perfecta! No entenc per què els cantants no fan el mateix als concerts, tindrien molt més èxit.

imagen

SOM AL SOTERRANI, la nostra supersala de gravació. Sí, ja sé que les cases normals tenen soterranis normals, amb els trastos de la iaia, la caixa d’eines i la típica bici estàtica que el pare només ha fet servir un cop i encara gràcies... Però, com us he dit abans, a casa no ho som, de normals. Gens ni mica. El nostre soterrani és una sala de gravació enorrrme. I M’AGRADA TANT! TÉ TOT EL QUE PUGUEM NECESSITAR PER GRAVAR VÍDEOS, ELS VÍDEOS MÉS ESBOJARRATS:

imagen

* Joguines. Moltes joguines. Desenes i CENTENARS de jocs de taula, nines i peluixos. Si les nostres joguines fossin vives com les del Toy Story, podrien fundar un país propi.

* Una màquina per fer cotó de sucre, un expenedor de xiclets i una fondue de xocolata: el malson del nostre dentista.

* Ampolles d’aigua, bòrax i cola. Tot el que necessitem per fer un slime com cal!

* Llaminadures (l’altre malson del nostre dentista). En tenim una bona pila, i totes són ben estranyes. En aquesta casa no hi ha res que sigui normal, i les llaminadures tampoc! Les vermelles són SUPERHIPERMEGAPICANTS i n’hi ha d’altres que tenen gust de VÒMIT. Eeecs!!! imagen

* Retoladors, purpurina, cartolines, papers de colors i paper d’alumini. No, no és per embolicar l’entrepà: que potser no has provat mai de maquillar-te amb TIN FOIL?

imagen

El nostre soterrani és tan fantàstic que fa que em distregui del que importa, val més que em concentri. Ja estem tots tres preparats per a aquest repte, però L’HUGO I EL MATEO NO SEMBLA QUE ESTIGUIN GENS NERVIOSOS. Com s’ho fan? Jo tremolo com un flam. Deu ser una bona combinació, el flam i les galetes? Ai, que em torno a desconcentrar...

UN MOMENT.

CALMEM-NOS...

HAIG DE RESPIRAR FONDO (tant com quan vaig provar de cantar sota l’aigua, ehem).

I CONCENTRAR-ME AL MÀXIM...

... perquè quan la mama dispari el tret de sortida haig de tirar endavant el pla.

imagen

Tanco els ulls i em concentro: és com si ja em veiés al vídeo del YouTube, alçant els braços a càmera lenta com les campiones... Sí, fins i tot els cabells se’m belluguen MOOOLT LEEENTAMENT com a la Sireneta dalt de la roca. Per cert, que haig de pensar a demanar a la Susana, la nostra editora de vídeos, aquest efecte de cabells que leviten, perquè tot quedi PERFECTE. LA VICTÒRIA HA DE SER MEVA!

imagen

—Som-hi, que és l’hora. READY? GO!

JA? Déu meu, estic tan distreta que, més que a la lluna, sembla que estigui passant les vacances a Plutó.

ÉS COSA FETA! Som-hi amb les galetes!

Comencem a endrapar, però el repte no és tan fàcil com em pensava. AI, AI, AI...!

Si menjar galetes fos esport olímpic, jo en tindria TOTES les medalles d’or. EL DRAMA és quan alhora haig de cantar, ja que llavors em surten disparats de la boca tot de trossos de galetes. Molts. Una pila. MASSA I TOT.

Semblo una metralladora d’engrunes!

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos