Sayonara Magic 2 - Un encanteri accidentat

Kumanakris
Burakkuberi

Fragmento

cap-1

imagen

Aquest és en Naoko.

 

imagen

 

Sé que ara mateix ningú no ho diria, però és la persona més intel·ligent del món. De debò, eh? És un geni de les matemàtiques, té una memòria increïble i fa els millors conjurs.

Però hi ha una cosa que provoca que el cervell d’en Naoko es converteixi en pastetes.

Bé, en realitat no és una cosa, és una persona: la nostra millor amiga, la Maru.

Cada vegada que en Naoko és a prop de la Maru, es posa com jo cada cop que veig un paquet de llaminadures. Perdo l’oremus! I en Naoko perd el seu SUPERCERVELL. És com si el pobre s’oblidés de tot. Oblida les matemàtiques, la màgia... Sembla que fins i tot oblida com es parla!

 

imagen

 

Avui, com cada tarda, acompanyem la Maru fins a la porta de casa seva. Tot fa pensar que serà com un dia qualsevol. És a dir, la Maru, l’Akira i jo ens acomiadarem amb un «Fins demà», mentre que en Naoko dirà alguna cosa que ni tan sols un gripau entendria. Però aleshores m’adono d’un detall...

 

imagen

 

Lamentablement, el meu avís arriba tard i en Naoko trepitja la cua del gat de la Maru. DESASTRE ABSOLUT! Potser sembla una exageració, però això és perquè no coneixeu el Coco: més que un gat, sembla un tigre! És ENORME, i té un mal geni... No ho digueu a l’Akira, però me la recorda.

 

imagen

 

Segur que esteu pensant que no hi pot haver res pitjor que tenir aquest monstre arrapat a la cara, oi? Doncs esteu ben equivocats! que pot ser pitjor. Quan la Maru per fi aconsegueix arrencar el Coco de la cara d’en Naoko, ell cau cap enrere damunt dels arbustos i...

 

imagen

 

Pobre Naoko. Sempre que és a prop de la Maru, passen coses d’aquestes. Com que se li fon el cervell, es torna encara més maldestre. Un cop se li va quedar una cama encallada al forat d’un embornal. I el mes passat va trepitjar una pela de plàtan i va fer una tombarella a l’aire abans de caure dins d’una font. VA SER IMPRESSIONANT!

 

imagen

 

L’Akira intenta animar en Naoko, però el meu pobre germanet està trist... i fa una pudor de tifa de gat! No m’estranya que li preocupi que la Maru es pensi que és un babau, perquè la veritat és que ha quedat fet un fregall.

 

imagen

 

Com que el pare és mag, com nosaltres, si ens fem una mica de mal ens pot curar en un tancar i obrir d’ulls. Pot curar rascades i ferides petites. També pot fer créixer els cabells, i molt ràpid. Ho sé perquè una vegada vaig deixar calba l’Akira amb un conjur i el pare ho va arreglar de seguida. Va ser un accident, us ho prometo! Ho he repetit MIL VEGADES a l’Akira, però continua sense creure’m. No em creu mai, mai de la vida! És molt típic d’ella!

 

imagen

 

En aquest moment recordo que el pare ens ha explicat alguna vegada que, de jove, era tan tímid que ni tan sols gosava parlar amb les plantes de casa. Així que li faig una pregunta que podria ajudar en Naoko: si era tan tímid, com va arribar a parlar amb la mare i començar-hi a sortir?

 

imagen

 

No hi ha cap dubte:

 

imagen

 

Estic segur que si el pare era tan tímid, la mare no s’hi hauria fixat pas... Llevat que hagués fet un CONJUR. I si el pare el va fer, en Naoko també el pot fer!

 

imagen

imagen

LLISTA DE L’AKIRA DELS MOTIUS PELS QUALS ÉS MALA IDEA

1. No podem fer màgia per a qualsevol cosa.

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos