Sayonara Magic 4 - Un encanteri enfadat

Kumanakris
Burakkuberi

Fragmento

cap-1

imagen

Us he explicat mai que la meva germana, l’Akira, té una mica de mal geni? Bé, més aviat en té MOLT. Una exageració. De fet, crec que al món no hi ha ningú amb més mala jeia que ella. Però aquesta vegada no s’ha enfadat per culpa meva, eh? Aquest cop soc innocent!

imagen

Com a deures, aquesta setmana hem de dibuixar un cavall. En Naoko ja ho ha fet i n’està superorgullós, però us confesso una cosa: em sembla que, més que un cavall, li ha sortit una barreja de dinosaure i gat. Ara bé, ningú no se’n sorprèn: tot i que en Naoko és molt llest i un crac de les matemàtiques, a l’hora de dibuixar és un patata.

imagen

Jo ja el dibuixaré més tard. Es tracta d’un simple cavall, no pot ser TAN difícil, oi?

L’Akira ha posat fil a l’agulla fa una estona i, bé, sembla que la tasca se li està resistint. I com que té aquest CARÀCTER...

imagen

Com que no està contenta amb el seu dibuix, l’Akira fa trampes! Encara pitjor: fa MÀGIA!

imagen

Cada vegada que se m’escapa un conjur, per petit que sigui, l’Akira em critica. Em recorda que no podem fer màgia sense la supervisió del pare i que, si en fem, ens enviaran a l’escola de mags i ens haurem de separar de la Maru, la nostra millor amiga... I MIREU-LA ara!

Està tan enfadada que crida molt i... PERILL! El pare ha sentit que feia màgia sense permís.

imagen

Vaja! Per culpa de l’Akira, el pare ens deixa anar un rotllo LLARGUÍSSIM sobre que hem d’aprendre a esforçar-nos i a fer servir la màgia només quan sigui necessari. Quina injustícia! Entre una cosa i l’altra, el pare s’oblida de desfer el conjur de l’Akira. I sabeu què? A ella no se li acut res millor que portar el dibuix a l’escola l’endemà!

imagen

Ah, la Gina un altre cop! Sempre aprofita qualsevol ocasió per recordar-nos que li caiem molt malament i explicar-nos el que diu sobre els mags la seva àvia: que som tramposos i perillosos, que encara sort que van prohibir que els nens mags fessin màgia sense supervisió...

Normalment, mirem de no fer-li gaire cas, però avui la Gina ha comès un error greu: s’ha ficat amb l’àvia Keiko.

imagen

Ningú no insulta l’àvia! L’Akira s’empipa tant amb la Gina que perd el control i aleshores té lloc una TRAGÈDIA. Fa un conjur a la Gina perquè li caigui un cubell d’aigua al cap, però just en aquell instant passa el professor Wada i li va a parar a ell! I això no és el pitjor, el pitjor és que el professor creu que el cubell l’hi ha llançat la Maru!

imagen

La Maru no delata l’Akira per haver fet màgia sense permís (si ho explica, ens n’haurem d’anar de l’escola normal i ens enviaran a la de mags!), però la castiguen a quedar-se a l’escola tota la tarda per ajudar a ordenar uns armaris... i es perd un concert de violí! Feia SETMANES que hi volia anar i per culpa de l’Akira s’ha quedat sense poder veure l’espectacle.

Per compensar-ho, en Naoko, l’Akira i jo l’esperem per acompanyar-la a casa, però quan surt... està FETA UNA FÚRIA amb l’Akira! Mai no l’havíem vist així.

imagen

Tan bon punt la Maru toca el dos, l’Akira es posa a plorar. En Naoko i jo la intentem consolar, però no serveix de gaire. Se sent fatal pel que ha fet a la Maru, i, a més, la nostra amiga mai no s’havia enfadat tant amb ella.

És veritat que l’Akira té molt MALES PUCES i que s’ho ha ben buscat. També és cert que m’alegro de no haver ficat jo la pota, almenys aquest cop, però veure-la així em fa pena.

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos