La Isadora Moon 3 - La Isadora Moon celebra el seu aniversari (edició especial)

Harriet Muncaster

Fragmento

LaIsadoraAniversari-5.xhtml

 

Em dic Isadora Moon. La meva mare és una fada, el meu pare és un vampir, i jo tinc una miqueta de tots dos. M’encanta la foscor de la nit i el meu tutú negre, i també m’agrada molt la llum del sol i el meu millor amic, el conillet Pinki.

Estic molt emocionada perquè aviat serà el meu aniversari!

pag11.jpg

L’any passat, vaig fer UNA FESTA D’ANIVERSARI DE VAMPIRS. Era de nit, vam observar els estels amb el telescopi del pare i vam beure suc vermell. Recordo que tenia força son, perquè estic acostumada a estar desperta de dia i dormir a les nits. La meva germana petita, la Flordemel, feia nones, o sigui que vam passar una estona plegats només el pare, la mare i jo.

El regal que més em va agradar va ser la casa de nines. Té tres pisos i està plena de mobles diminuts. A vegades em passo hores jugant-hi i faig veure que hi visc. Fins i tot hi vaig afegir un gran tobogan en un costat, que va a parar a una minúscula piscina que vaig fer amb un pot de gelat buit.

pag13.jpg

Hi he viscut moltes aventures, en aquesta casa de nines. Una vegada, la meva cosina Mirabelle, que és molt entremaliada, va fer un truc de màgia per encongir-nos i així poder explorar l’interior de la casa de nines! La Mirabelle és meitat fada i meitat bruixa, per això en sap molt, de fer pocions, però també de fer trapelleries. Ens vam divertir molt jugant a la casa de nines, i malgrat que al principi estava una mica espantada, em va encantar poder baixar pel tobogan i caure a la piscina amb un gran XOF!

pag14.jpg

Quan em va caure el primer ullal, no sabia si emmarcar-lo tal com fan els vampirs, o bé donar-lo a la fada de les dents. Finalment, el vaig amagar a dins de la caseta de nines, al petit vestidor que té. I així és com vaig conèixer la Minyoneta, una petita fada de les dents. És una ratolineta blanca i encisadora, amb un vestit rosa i unes ales de fada. Vam fer un festí a mitjanit i va ser realment màgic!

pag15.jpg

L’any abans de la festa d’aniversari de vampirs, vaig fer una FESTA D’ANIVERSARI DE FADES. Vam anar de pícnic al bosc, vam menjar galetes amb mel i ens vam banyar al riu. A les fades els encanta banyar-se en rierols al bell mig de la natura, però l’aigua estava glaçada i em feia petar les dents! El pare no es va banyar perquè no li agrada que se li mullin els cabells.

pag16.jpg

pag16b.jpg

Aquella tarda, vam confeccionar corones de flors i, quan es va pondre el sol, vam torrar núvols de sucre en un foc de camp. Vam passar la nit a una tenda de campanya, perquè a les fades els encanta acampar. «Somia les fades», em va dir la mare quan em va venir a acotxar. Jo em vaig arraulir a dins del sac i vaig somiar en unes fades que ballaven i menjaven magdalenes màgiques.

pag17.jpg

Aquell any, el regal que més em va agradar va ser un de molt especial, perquè la mare va fer cobrar vida al meu peluix preferit amb la seva vareta màgica! El conillet Pinki és el meu millor amic i m’acompanya a tot arreu. Sempre és al meu costat, i fa les millors abraçades que us pugueu arribar a imaginar. Ho fem TOT junts, fins i tot ve amb mi a l’escola!

pag18.jpg

Una vegada, en una altra sortida de càmping, el conillet Pinki i jo vam viure una aventura increïble: vam conèixer una sirena que es diu Marina i tots junts vam fer un viatge màgic al regne submarí! Fins i tot el conillet Pinki, que no suporta mullar-se, m’hi va acompanyar.

pag18b.jpg

D’ençà que vaig començar a anar a l’escola d’humans, he après moltes coses sobre les seves festes d’aniversari. La primera festa d’humans on vaig anar va ser la de la meva amiga Zoe. Tots anàvem disfressats. La Zoe té un bagul enorme ple de disfresses, i ens vam divertir molt triant i remenant quina ens posaríem.

Després de disfressar-nos, vam jugar a fet i amagar i a la sabateta de la ning-ning. No hi havia màgia, però va ser molt divertit! Després vam fer un berenar d’aniversari amb entrepans de mantega de cacauet, que són els meus preferits.

pag20.jpg

Potser per a l’aniversari d’aquest any també podria fer una festa de disfresses, oi? Mireu, m’agraden tant els gelats, que no em faria res convertir-me en un! O potser podria organitzar un ball? M’encanta posar-me el tutú negre. És fosc com la nit, estampat amb estels platejats i purpurina. A més, és màgic, perquè sempre em va bé, encara que creixi! El tutú em fa sentir MÍSTICA i MÀGICA, i m’encanta posar-me’l i ballar. Fer salts i cabrioles amb el conillet Pinki és una passada!

pag22.jpg

No sé com serà la meva propera festa d’aniversari. Hi haurà estels i suc vermell, o corones de flors i màgia? En el fons, mentre estigui amb la meva família, els meus amics i el conillet Pinki, segur que serà inoblidable!

pag23.jpg

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos