Unicòrnia 4 - Uns cupcakes increïbles

Ana Punset

Fragmento

cap

 

 

Ja t’he dit unes quantes vegades que Unicòrnia és un lloc màgic, oi? Doncs aquests dies encara ho serà més, perquè… estem de superfesta! Sí, sí, tal com ho sents. I és que dissabte que ve és l’aniversari de la fundació de la ciutat dels unicorns.

Això, és clar, significa que fa anys del moment en què la primera família va arribar a aquest indret màgic amb la intenció de protegir els unicorns que quedaven al món…, i junts ho hem aconseguit! Hem salvat els unicorns de l’extinció, i en aquesta ciutat viuen la mar de feliços, gairebé tant com quan nosaltres volem amb ells!

La Sara, la Paula i jo passegem per la ciutat per veure l’ambient de festa, i quan arribem a la plaça central ens adonem de l’enrenou que hi ha. Tota la ciutat està de cap per avall! Han muntat un envelat immens per fer-hi algunes de les activitats de la celebració. Bé, si més no, activitats que es fan arran de terra, perquè moltes d’altres es faran… al cel!

—Mireu, ja estan preparant els núvols per al partit de skyball —explica la Sara, assenyalant cap amunt.

Quan alço la vista, veig el jardiner allisant els núvols amb un rasclet gegantí. Però això no és l’únic que em crida l’atenció, perquè distingeixo un estol d’ocells entonant unes melodies increïbles… i també hi ha els nostres unicorns!

—Què fan, en Sam, en Pipo i en Cai? —pregunto, encuriosida.

—Estan preparant una coreografia secreta per a l’aniversari de la fundació.

Per descomptat, no s’han organitzat activitats de les avorrides que es poden veure a qualsevol lloc…, perquè som a Unicòrnia! L’avorriment està absolutament prohibit.

Per això la celebració és supermàgica, amb algunes activitats increïbles. I ho acabo de confirmar quan llegeixo la programació en un tauler informatiu que han col·locat en un dels envelats de la plaça:

 

Activitats d’Unicòrnia:

✶ Partit de skyball entre alumnes i professors

✶ Festival de dansa d’unicorns

✶ Fira d’objectes únics

✶ Concert de pardals i caderneres

✶ Exhibició de focs artificials

✶ Concurs de cupcakes màgics

 

—Jo vull participar en el concurs de cupcakes! Qui s’hi apunta? —pregunto a les meves amigues quan llegeixo l’anunci.

A mi sempre m’ha agradat cuinar. Fins i tot de petita, m’esquitllava a la cuina i ajudava la mare a batre els ous i a barrejar la massa. El frosting multigustos era la meva especialitat, tot i que acabava amb topping de colors als cabells… i inclús als bolquers!

Què és el millor de fer cupcakes?

✶ Embrutar-me les mans (i tota jo)

✶ L’olor de la xocolata quan la faig fondre

✶ Tastar nous ingredients

✶ Decorar-los amb llaminadures de tota mena

✶ I sobretot… el que m’agrada més de fer cupcakes és… menjar-me’ls!

 

—No comptis amb mi! —contesta la Sara, brandant el cap. Em quedo ben sorpresa.

—No t’hi apuntes? Serà molt divertit…

—No, Clàudia, les meves mans estan fetes per muntar unicorns, no per pastar i barrejar ingredients. Cada vegada que ho intento se’m crema alguna cosa.

—A mi em passa el mateix. Cuino tan malament que fins i tot podria cremar l

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos