• De rebaixa!
La filla de Lilith

La filla de Lilith

EDICIONES B , abril 2016

Una novel·la que submergeix el lector en un segle XIV meravellosament i rigorosament recreat.

Barcelona, hivern del 1377 . El bordell de Viladalls, pudent a fems i a misèria humana, es desperta horroritzat amb la troballa del cos sense vida d'un dels seus clients habituals, amb els collons arrencats i el rostre desencaixat pel dolor i la por. El primer de molts . Joan Marçol, cirurgià barber de prestigi i encisat per les novetats... Llegir-ne més

Barcelona, hivern del 1377.
El bordell de Viladalls, pudent a fems i a misèria humana, es desperta horroritzat amb la troballa del cos sense vida d'un dels seus clients habituals, amb els collons arrencats i el rostre desencaixat pel dolor i la por. El primer de molts. Joan Marçol, cirurgià barber de prestigi i encisat per les novetats mèdiques poc ortodoxes que emanen de la universitat, serà l'encarregat d' investigar el succés.

Comptarà amb l'ajut del jove Hasday Benvenist, jueu i alquimista apassionat, de l'excèntric canonge regular del Sant Sepulcre, en Pelegrí, i de na Maria la Remeiera, dona amb un do especial que viu de la venda d'herbes i de remeis màgics i curatius.

Tots junts iniciaran una recerca que els portarà pels indrets més foscos i misteriosos de la ciutat, on descobriran la venjança i la traïció, el poder de la cobdícia i de l'amor... i l'existència d'una criatura antiga i primigènia que ha estat despertada i té gana.

Llegir-ne menys
Col·lecció
HISTÓRICA
Pàgines
280
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa dura
Idioma
CA
Data de publicació
2016-04-06
Autor
Glòria Sabaté
Editorial
EDICIONES B
Col·lecció
HISTÓRICA
Pàgines
280
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
Tapa dura
Idioma
CA
Data de publicació
2016-04-06
Autor
Glòria Sabaté
Editorial
EDICIONES B
9788466658133
2016-04-06
No hi han ressenyes
Glòria Sabaté
Glòria Sabaté
Veure més
Nascuda a Barcelona, Glòria Sabaté és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha fet els cursos de doctorat en Literatura Catalana Medieval, en la mateixa universitat, i també estudis... Llegir-ne més

Nascuda a Barcelona, Glòria Sabaté és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha fet els cursos de doctorat en Literatura Catalana Medieval, en la mateixa universitat, i també estudis en literatura i cultura àrabs. També ha cursat diversos màsters oficials: «Història de la ciència. Ciència, història i societat» (Universitat de Barcelona - Universitat Autònoma de Barcelona), i més recentment el màster «Cultures medievals» (Universitat de Barcelona). Actualment és professora del Departament de Filologia Romànica de la Universitat de Barcelona, i està elaborant la tesi doctoral sobre la novel·la Curial e Güelfa. Pel que fa a l'àmbit literari, ha guanyat el primer premi Joana Raspall de relats breus (Sant Feliu de Llobregat, 2007) amb el relat «Na Brianda». La filla de Lilith és la seva primera novel·la.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist