Les colossals aventures del Harry i el Marrac 1 - Una missió mítica

Fermín Solís

Fragmento

cao-1

11097.jpg

Hola!, com anem? Em dic Harry. Abans de començar a explicar-vos la meva història, m’agradaria proposar-vos una cosa. Agafeu el primer mapa que trobeu, és igual que sigui un atles, una bola del món o que el busqueu per Internet. Ja el teniu? Doncs bé, vejam si hi trobeu una illa. Es diu Colossa. Oi que no apareix enlloc? És clar, perquè és una illa màgica. els no iniciats no la poden veure.

11131.jpg

03.tif

Colossa no és gaire gran, però tampoc no és petita. Té tot el que cal per poder-hi viure còmodament. El clima és perfecte, no hi fa ni fred ni calor, ni tampoc plou massa ni massa poc. Tenim platja i muntanya i, gràcies al servei màgic de correus, ens arriben paquets de tot arreu del món. ara bé, de ràpid no ho és gaire...

11133.jpg

Cal dir que la rapidesa no és un gran què a Colossa. No és un d’aquells llocs on hagis d’anar corrent tot el dia perquè tens mil coses a fer. No és que no vulguem, suposo, és que no podem. Per exemple, el nostre transport públic és la Philippa, una esfinx bastant enigmàtica. no saps mai quin recorregut farà.

11144.jpg

Amb la llei passa una mica el mateix. L’índex de criminalitat és baixíssim a Colossa, cosa que cal agrair perquè el nostre policia local, l’agent Talos Taló, no és el que se’n diu precisament una llumenera.

11147.jpg

Doncs no, no s’hi viu gens malament aquí. Tenim un cinema on cada quinze dies s’hi estrena una nova pel·lícula, que majoritàriament es tracta de produccions colossals.

11148.jpg

El pare diu que soc un Bambòfag. Es veu que fa molt molt de temps hi havia una gent que només volien menjar lotus, i que n’arribaven a endrapar tants que al final perdien l’oremus i ni es recordaven de com es deien. Diu que a mi, amb les bambes, em passarà el mateix i que tot això són calories buides. Ves què ha de dir...

Les Bambes són LA MILLOR

COSA QUE M'HA PASSAT!

09.tif

Suscríbete para continuar leyendo y recibir nuestras novedades editoriales

¡Ya estás apuntado/a! Gracias.X

Afegit a la llista de destijos