asd
  • De rebaixa!
Planificador familiar. Organitza la...
Planificador familiar. Organitza la...
Planificador familiar. Organitza la...
Planificador familiar. Organitza la...
Planificador familiar. Organitza la...
Planificador familiar. Organitza la...

Planificador familiar. Organitza la teva vida de forma conscient

B DE BLOK , agost 2021

Organitza la teva vida familiar de forma conscient amb l'ajuda de la Míriam Tirado.

El planificador familiar de vida conscient és una eina per aquelles famílies que volen viure, cuidar i entendre de la millor forma possible els moments i espais familiars. La Míriam Tirado, experta en criança conscient, ens proporciona les eines per abordar diferents aspectes del dia a dia de la vida familiar: l’inici del curs escolar,... Llegir-ne més

El planificador familiar de vida conscient és una eina per aquelles famílies que volen viure, cuidar i entendre de la millor forma possible els moments i espais familiars.

La Míriam Tirado, experta en criança conscient, ens proporciona les eines per abordar diferents aspectes del dia a dia de la vida familiar: l’inici del curs escolar, les vacances, les rabietes, el moment de despertar pels matins i el d'anar a dormir per les nits, i molts altres instants complexes que viuen les mares i pares.

Seguint el seu mètode i els seus consells, aconseguirem estar més connectats amb nosaltres i amb els nostres, i viure el present en calma i des del benestar.

Per l’autora de El fil invisible, el llibre que ha canviat la vida de tantes famílies.

Què trobaràs en aquest planificador familiar?

UN RECORREGUT MÉS ENLLÀ DE L’ANY: El calendari s'inicia al setembre 2021 i acaba al desembre de 2022, per a que puguis abordar tant el curs escolar com l’any 2022.

ORGANITZACIÓ SENZILLA: Planifica el teu mes fent un cop d’ull al calendari mensual! Inclou espai per remarcar allò més important de cada dia.

FORMAT IDEAL: Amb pàgines grans! (30 x 60 cm).

ENFOC EXPERT: Un organitzador mensual amb diferents enfocs: espai per al dia a dia, tips de la Míriam Tirado en funció de les necessitats que comporta cada estacionalitat, i reflexions sobre criança conscient per aplicar a la vida familiar.

GAUDEIX MÉS I VIU EN CALMA: Tenint tot ben organitzat podràs gaudir més d’una vida conscient, aprofitar al màxim els moments amb la família i treure partit del teu temps.

De El fil invisible s’ha comentat...
«Una història meravellosa que ens explica com aquest fil invisible ens uneix a les persones que estimem va més enllà d'estar juntes. Tan de bo l'hagués llegit al 2012, quan em separava de la bonafilla1 i sentia que se'm trencava aquest fil per dins. Ens ajuda a nosaltres, però sobre tot als bonsfills/es per entendre que el vincle, que el nostre amor i la connexió es tan forta com el fil invisible que ens unirà per sempre.»
Laura Baena, Club de las Malasmadres.

«Un àlbum il·lustrat més que oportú pels temps de pandèmia en els que els nens no poden veure tant com desitjarien als seus familiars i amics. El nostre consol és un secret a veus, El fil invisible.»
RNE

«Llegir aquest conte emocionarà tant a nens com a pares, i és una d’aquelles lectures de les que mai te'n podràs oblidar.»
¡HOLA!

Llegir-ne menys
Col·lecció
B PLUS
Pàgines
32
Target d'Edat
A partir de 4 años
Tipus d'enquadernació
Cuaderno
Idioma
CA
Data de publicació
2021-08-26
Autor
Míriam Tirado
Editorial
B DE BLOK
Col·lecció
B PLUS
Pàgines
32
Target d'Edat
A partir de 4 años
Tipus d'enquadernació
Cuaderno
Idioma
CA
Data de publicació
2021-08-26
Autor
Míriam Tirado
Editorial
B DE BLOK
9788418688027
2021-08-26
No hi han ressenyes
Míriam Tirado
Míriam Tirado
Veure més
Míriam Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. Va estudiar Ciències de la Comunicació i s'ha format com a consultora de criança... Llegir-ne més

Míriam Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. Va estudiar Ciències de la Comunicació i s'ha format com a consultora de criança conscient amb el mètode del Conscious Institute dels Estats Units. Actualment ofereix xerrades, tallers i consultories per ajudar les mares i els pares a connectar amb els seus fills. Des del 2011 té un blog sobre educació i criança conscient, i des del seu canal de YouTube i les xarxes socials acompanya desenes de milers de seguidors en la criança dels seus fills.

És autora del llibre Enrabiats i també ha escrit la col·lecció de llibres infantils "Caleta", i el conte El fil invisible. Aquest és el seu primer llibre de ficció per a adults.

Llegir-ne menys
Veure més
Subscriu-te a les nostres novetats editorials

Actualidad

Artícles relacionats amb aquest llibre

Ressenyes

Ressenyes

No hi han ressenyes
Product added to wishlist