• De rebaixa!
El cel segons Google

El cel segons Google

LA MAGRANA , maig 2016

Una novel·la breu i intensa, feta de coneixement del que som, escrita amb escalpel i rivetada d’escapatòries d’ironia que ens deixen un mig somriure als llavis.

« El cel de Noto, a Goolgle, té sempre el mateix to i la llum, calculo, és llum de mitja tarda. Ni rastre, doncs, del cel de civilització perduda com d’incendi o de volcà, que tinc a la memòria .» L’arribada a casa de la Naïma, la nena que adopten la Júlia i en Manel, havia de ser l’inici d’una vida familiar plena, però la nova situació... Llegir-ne més

«El cel de Noto, a Goolgle, té sempre el mateix to i la llum, calculo, és llum de mitja tarda. Ni rastre, doncs, del cel de civilització perduda com d’incendi o de volcà, que tinc a la memòria

L’arribada a casa de la Naïma, la nena que adopten la Júlia i en Manel, havia de ser l’inici d’una vida familiar plena, però la nova situació que viu la parella posarà al descobert una realitat soterrada que maldava per esclatar.

El cel segons Google és això i també el moviment d’una filla cap al retrobament amb el pare.

Ressenyes:
«No és tan senzill parlar d’allò convencional, domèstic o quotidià. I encara menys fer-ho amb la qualitat de pàgina i domini de les escenes que demostra Marta Carnicero.»
Carlos Zanón

«Una gran reflexió sobre la fidelitat i la paternitat.»
Jordi Carrión

«Un excel·lent lloc de trobada entre la vida i la literatura.»
Vicenç Villatoro

Llegir-ne menys
Col·lecció
Otros - La Magrana
Pàgines
144
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2016-05-19
Autor
Marta Carnicero
Editorial
LA MAGRANA
Col·lecció
Otros - La Magrana
Pàgines
144
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2016-05-19
Autor
Marta Carnicero
Editorial
LA MAGRANA
9788482648125
2016-05-19
Marta Carnicero
Marta Carnicero
Veure més
Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina des que era petita. La seva inquietud gastronòmica la va dur a estudiar a la prestigiosa Escola... Llegir-ne més

Marta Carnicero Hernanz (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina des que era petita. La seva inquietud gastronòmica la va dur a estudiar a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann i a realitzar diversos cursos monogràfics.

Actualment col·labora amb regularitat en la premsa, la ràdio (al Via lliure, de RAC-1) i la televisió (Qwerty, de BTV, i al Cuinetes, de la Xarxa de Televisions Locals), des d'on transmet al públic el seu entusiasme per la bona cuina. Ha col·laborat també en els programes De boca en boca (COM Ràdio) i La bona vida (8TV).

Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist