• De rebaixa!
A casa. Una breu historia de la vida...

A casa. Una breu historia de la vida privada

LA MAGRANA , abril 2013

Després d’haver recorregut desenes de països pels continents europeu, africà i americà, el controvertit autor de Breu història de gairebé tot emprèn un fascinants viatge... per l’interior de casa seva.

Un dia, Bill Bryson va pensar que dediquem molt més temps a estudiar les batalles i les guerres de la història que a reflexionar sobre allò del que està feta la pròpia història: segles de gent dedicada a les tasques del dia a dia, menjant, dormint i tractant de viure amb més comoditats, i que la major part dels principals descobriments de... Llegir-ne més

Un dia, Bill Bryson va pensar que dediquem molt més temps a estudiar les batalles i les guerres de la història que a reflexionar sobre allò del que està feta la pròpia història: segles de gent dedicada a les tasques del dia a dia, menjant, dormint i tractant de viure amb més comoditats, i que la major part dels principals descobriments de la humanitat es troben en la mateixa estructura de casa nostra. D’aquesta manera, inicià un viatge per casa seva amb la ment oberta i la curiositat com a bandera, tot fent petites descobertes que expliquen qui som, d’on venim i quin ha estat el llarg recorregut que hem fet per viure com vivim.

En aquesta petita història de la vida domèstica, Bill Bryson es pregunta quan i per què es va inventar la xemeneia, o bé per quin motiu a algú se li va acudir fer forquilles amb quatre puntes, i encara més: sabíeu que la llum que desprèn una nevera moderna és superior a la que podia il·luminar una casa fa tan sols dos cents anys?

Bryson aplica la seva insaciable curiositat i enginy irresistible, i ofereix un dels llibres més entretinguts i esclaridors sobre la història de la nostra manera de viure. No us perdeu un sol detall del que s’explica en aquest llibre perquè no us deixarà de sorprendre tot el que desconeixem sobre el que tenim més a l’abast.

Ressenya:
«Si aquest llibre no us proporciona conversa per als sopars que celebreu durant els propers cinc anys, és que no hi heu posat prou atenció.»
People

Llegir-ne menys
Col·lecció
Orígens
Pàgines
640
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2013-04-30
Autor
Bill Bryson
Editorial
LA MAGRANA
Col·lecció
Orígens
Pàgines
640
Target d'Edat
Adultos
Tipus d'enquadernació
eBook
Idioma
CA
Data de publicació
2013-04-30
Autor
Bill Bryson
Editorial
LA MAGRANA
9788490067307
2013-04-30
Bill Bryson
Bill Bryson
Veure més
Bill Bryson
Bill Bryson Llegir-ne menys
Veure més
Suscríbete a nuestras novedades editoriales

Actualidad

Artículos relacionados con este libro

Reseñas

Reseñas

No hi han ressenyes
Product added to wishlist