Dennis Lehane © Gaby Gerster_Diogenes, Zurich

Dennis Lehane

Biografia

Dennis Lehane (Dorchester, Massachusetts, 1965) va descobrir la seva vocació d'escriptor en el Eckerd College i va realitzar un curs d'escriptura creativa a la Universitat Internacional de Florida. Va debutar el 1994 amb Un trago antes de la guerra, primera baula d'una llarga llista de novel·les entre les quals destaquen Mystic River, Shutter Island, Desapareció una noche i Vivir de noche, portades a la gran pantalla amb enorme èxit de públic i crítica.

Ha participat com a guionista en les sèries The Wire, Boardwalk Empire i Bloodline, així com en Mr. Mercedes. Escollit per la revista The Hollywood Reporter com un dels vint escriptors més influents de Hollywood, ha guanyat els premis Shamus, Edgar, Anthony i Barry a la millor novel·la, el Massachusetts de ficció i, a Espanya, el XII Premi Pepe Carvalho de 2017 . Amb el segell Salamandra ha publicat La entrega i Ese mundo desaparecido.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Dennis Lehane
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos