Olga Lucas

Olga Lucas

Biografia

Olga Lucas (Toulouse, 1947) va néixer al sí d'una família espanyola a l'exili. Va viure temporalment a països de l'Est d'Europa i va aprendre diverses llengües eslaves, que després utilitzaria per treballar com a intèrpret, traductora i locutora de ràdio. Havent tornat a Espanya, va treballar de funcionària de la Generalitat de València i va desenvolupar diferents activitats culturals en àmbits alternatius de València.

Ha publicat contes i poemes a diverses obres col·lectives. Així mateix és autora de Poemas de andar por casa, Cuentos para ciegos, El tiempo no lo cura todo, La mujer del poeta, El vals de las orquídeas i coautora, amb José Luis Sampedro d'Escribir es vivir, Cuarteto para un solista i de La ciència i la vida juntament amb Valentí Fuster i José Luis Sampedro. L'any 2010 va rebre el premi Glauka, en reconeixement a la seva contribució al foment de la lectura i difusió de la cultura.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Olga Lucas
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos