José Antonio Marina

José Antonio Marina

Biografia

José Antonio Marina Torres (Toledo, 1939) és filòsof, escriptor i pedagog. Catedràtic excedent de filosofia a l'institut madrileny de la Cabrera i doctor honoris causa per la Universitat Politècnica de València, ha obtingut nombrosos guardons al llarg de la seva trajectòria professional, entre els quals, el Premi Nacional d'Assaig, el Premi Anagrama d'assaig, el premi Giner dels Rius d'Innovació Educativa, el premi de Periodisme Independent Camilo José Cela, el premi Joan de Borbó a el millor llibre de l'any, i la medalla d'or de Castella-la Manxa.

La seva tasca investigadora s'ha centrat en l'elaboració d'una teoria de la intel·ligència que comenci en la neurologia i acabi en l'ètica.

Ha posat en marxa el moviment de Mobilització Educativa, fruit del seu interès per la filosofia pràctica, i dirigeix la Fundació Universitat de Pares, que té per objecte ajudar els pares en el procés educatiu dels seus fills. També dirigeix el Centre d'Estudis en Innovació i Dinàmiques Educatives. És així mateix autor de nombrosos llibres.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Les seves obres

Llibres de José Antonio Marina

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de José Antonio Marina
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos