no-foto

Alba Padró

Biografia

Alba Padró és auxiliar de clínica i consultora internacional de lactància (IBCLC), i un gran referent en el món de la lactància materna.

Amb el naixement de la seva primera filla va descobrir tot un món desconegut per a ella: el de la lactància materna. Des d'aleshores, no ha deixat de formar-se i d'ajudar de forma voluntària en grups de suport, fer formacions en centres sanitaris i associacions i, des del 2004, atendre les consultes de milers de mares al telèfon de consultes 24 hores d'Alba Lactancia Materna, associació de la qual va ser nomenada presidenta el 2016.

Pionera en l'ús de blocs i xarxes socials per difondre coneixements sobre la lactància materna, Alba Padró té centenars de grups de suport i de consulta a Facebook i WhatsApp, va crear el bloc que dóna nom a aquest llibre, Som la llet, i el 2015 va llançar LactApp, la primera aplicació de lactància materna que ofereix respostes personalitzades segons el perfil de la mare i del nadó.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Alba Padró
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos