Pep Blay (c) Jordi Fàbregas

Pep Blay

Biografia

Pep Blay (Tarragona, 1966) és escriptor polifacètic, guionista de televisió, poeta, viatger compulsiu i periodista musical, autor de les novel·les roncaroleres Vampiria Sound (Rosa dels Vents, 2004), Erótica Mix. Cuatro historias de sexo y música (Plaza & Janés, 2009) i Pretòria (Ara Llibres, 2010), així com de les biografies Sopa de Cabra. Si et quedes amb mi (Rosa dels Vents, 2002), Els Pets. Cara a cara (Rosa dels Vents, 2003) i Bunbury. Lo demás es silencio (Plaza & Janés, 2007). El seu últim llibre és l'assaig musical Les cançons de la nostra vida, on recull les millors anècdotes sobre cançons catalanes que ha anat descobrint durant prop de tres anys en la seva secció setmanal del programa de TV3 Divendres.

Treballa a Barcelona per la Televisió de Catalunya i el diari Avui, des d'on ha seguit les gires de les gran estrelles del rock i ha entrevistat a alguns dels seus referents com Lou Reed, The Cure, Nick Cave o Santiago Auserón.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Pep Blay
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos