no-foto

Rocio Bonilla

Biografia

Rocío Bonilla és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb Certificat d'Aptituds Pedagògiques (CAP). Va iniciar la seva trajectòria professional en disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia, la pedagogia i, finalment, la publicitat, que la va mantenir apartada dels llapis durant dotze anys.

Des del 2010 ha compaginat la il·lustració d'una trentena d'àlbums infantils amb la pintura mural, publicant treballs en diverses revistes. Com autora, ha publicat diversos llibres, també il·lustrats per ella, entre els quals cal destacar ¿De qué color es un beso? (premi del Ministeri d'Educació i Cultura als llibres millor editats de 2015), Cara de pájaro i La montaña de libros más alta del mundo. La seva obra ha estat traduïda i publicada al Canadà, França, Estats Units, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Alemanya, Corea, Taiwan i Xina.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Rocio Bonilla
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos