Maitena

Maitena

Biografia

Maitena (Buenos Aires, 1962) és la sisena de set germans i és autodidacta. Durant la dècada dels vuitanta va publicar historietes eròtiques en diferents medis europeus i argentins. Va treballar com a il·lustradora gràfica per diaris i revistes d'Argentina i diverses editorials de text escolars. Va ser també guionista de televisió, va tenir un quiosc obert 24 hores, un restaurant i un bar.

La seva primera tira còmica, Flo, es publicava en el diari Tiempo Argentino, de Buenos Aires. L'any 1993 la revista femenina líder d'Argentina, Para ti, li va proposar fer una pàgina d'humor setmanal. Així va néixer Dones alterades, la coneguda sèrie que va arribar a aparèixer en mitjans de tot el món i que porta més d'un milió d'exemplars venuts. L'any 1999, traduïda de l'argentí a l'espanyol, va començar a aparèixer a El País Semanal, la revista dominical del diari El País, de Madrid. A partir d'aleshores i de forma imparable, va començar la internacionalització de Maitena.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Maitena
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos