Santi Baró

Santi Baró

Biografia

Santi Baró va néixer a Olesa de Montserrat el 1965. Als disset anys va començar com a joier al taller dels seus pares. Tot i que, animat per la seva participació des de petit en La Passió d'Olesa, volia ser dramaturg, va acabar convertint-se en escriptor.

L'any 1995 va publicar la seva primera obra i a partir d'aleshores va decidir viure de les seves novel·les, decisió que va ser possible gràcies a la gran quantitat de premis que va aconseguir, entre ells, els de literatura juvenil més importants com el Barcanova (2006 i 2010), el Gran Angular (2011 y 2014) i el Joaquim Ruyra (2015), entre d'altres, amb obres com Lluna de Gel i Fario. Però Baró no és només autor de literatura juvenil, ja que la seva obra inclou diverses novel·les per adults, com El rei d'Uruk, que l'any 2008 va quedar finalista del Premi Ramon Llull, i Tres en ratlla, que relata premonitòriament les manifestacions de l'11 de setembre de 2012 a Barcelona.

Actualment combina la seva feina d'escriptor amb un taller de novel·la online que dirigeix personalment per Skype.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Santi Baró
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos