Xavier Guix (c) Eduardo Abarca

Xavier Guix

Biografia

Xavier Guix és llicenciat en Psicologia i escriptor, especialitzat en Comunicació i creixement personal. Formador en Programació Neurolingüística (PNL) i Ecologia Emocional i màster en Filosfía, per la Universitat de Barcelona, en Pensament Contemporani i Tradició Clàssica, i director de l'Observatori del Creixement Personal de la Fundació Àmbit. A més de la seva tasca terapèutica, imparteix cursos com a professor d'EADA (Escola d'Alta Direcció Empresarial) i màsters a la Universitat de Barcelona. El seu compromís amb la divulgació de temes relacionats amb la reflexió psicològica es tradueix en conferències per tota Espanya i Llatinoamèrica.

Ha publicat, entre altres llibres, Ni me explico ni me entiendes; Descontrólate; Atreverse a decir No; ¡Cuanto te quiero!; Querer es poder (2013); Malviure d'il·lusions i De ilusiones también se malvive (tots dos en 2014) i ¿Por qué Dios creó las moscas? (2016), els últims quatre a Ediciones B. Col·labora així mateix amb mitjans de comunicació i programes com El País Semanal, L'Ofici de Viure, Versión Rac (Rac1), Bricolatge emocional o Summa positiva (TV3) i 8 al dia amb Josep Cuní (8TV). Dirigeix Espai Sináptic.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Xavier Guix
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos