no-foto

Jose Corbacho

Biografia

Jose Corbacho va néixer a Hospitalet de Llobregat a Barcelona. Estudià Periodisme i, segons ell mateix confessa, li queda encara pendent l'assignatura de televisió. Al teatre va començar amb la companyia La Cubana (1988). En més de deu anys de carrera va participar en obres com Cómeme el coco negro, Cubana Maraton dancing o Cegada de amor. La seva carrera en televisió està vinculada a la productora el Terrat, de la que ha sigut soci i conseller de continguts. Va intervenir en programes de matinada com Una altre cosa (TV3), Me lo dijo Pérez (1999, Telecinco) o La última noche (Telecinco), però va ser amb Homo zapping (2003-2007, Antena 3) que es va fer famós a la televisió nacional. El 2009 va dirigir juntament amb Juan Cruz la sèrie Pelotas a Televisió Espanyola i produïda per El Terrat, on també va interpretar el paper de psicòleg. El 2012 i 2013 va formar part, respectivament, del jurat de la tercera i quarta temporada de Tú si que vales (Telecinco) i va col·laborar amb Andreu Buenafuente i Berto Romero a Buenas noches i Buenafuente (Antena 3). Després de la cancel·lació d'aquest, va fitxar per Telecinco el juny de 2012 on va presentar l'efímer concurs Todo el mundo es bueno, juntament amb Pilar Rubio, participant també en noves entregues de Tú si que vales. El 14 de novembre del 2012, va representar a Telecinco amb Soraya Arnelas el programa de Late Night Cabaret Olé.

Va co-dirigir la pel·lícula Tapas (2005) juntament amb Juan Cruz, que va rebre al Festival de Màlaga la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula, el premi del públic i el premi a la millor actriu (Elvira Mínguez), així com el Goya a la millor direcció novell. La seva segona pel·lícula com a director va ser Cobardes i va estrenar-se el 25 d'abril del 2008.

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Jose Corbacho
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos