Sandra Barneda © Paco Navarro

Sandra Barneda

Biografia

Sandra Barneda va néixer un 4 d'octubre a Barcelona, on més tard es va llicenciar en periodisme per la Universitat Autònoma. Ha viscut a Los Ángeles i a Nova York. Des que era petita va voler inventar, explorar i investigar. Va començar en periodisme just havent arribat a la majoria d'edat, en una emissora de radio a la que va convèncer dient-los que ella ho sabria fet, recolzant-se en les pràctiques que havia dut a terme a casa, amb un radiocasset i una gravadora. Des de fa alguns anys, és una de les cares habituals de Mediaset presentant a Telecinco tot tipus de programes, des d'actualitat política fins entreteniment, com els realities Supervivientes o Gran Hermano VIP. Des de la seva productora ha realitzat documentals, publicitat i curtmetratges. Ha treballat a Catalunya Ràdio, Antena 3, Telemadrid, 8tv, TV3, TV2. I ha col·laborat amb articles a Smoda, El País, El Periódico de Catalunya, Elle i Zero.

Viatgera incondicional, així que pot agafa la maleta i corre a viure altres realitats i a aprendre d'elles per poder explicar-les. Reír al viento, la seva primera novel·la, va ser un fenomen editorial molt ben acollit per crítica i lectors. Amb la seva segona novel·la, La terra de les dones, va referendar l'èxit d'una trajectòria literària que ja suma 200.000 exemplars venuts. Després de debutar en la no ficció l'any 2016 amb Hablarán de nosotras, Sandra Barneda va recuperar la seva trilogia dels elements amb Las hijas del agua.


Segueix-me a xarxes

Subscriu-te a les nostres novetats sobre aquest autor o editorial

Actualidad

Mucho más que libros

Escuela Cursiva
Descubre los cursos de Sandra Barneda
Cursos
Mujeres e ilustración

En el ciclo Mujeres e Ilustración en Madrid cinco formadoras compartirán sus procesos creativos para que puedas sacar adelante tu proyecto artístico.

199,00€ Matricularme
Afegit a la llista de destijos